Ana SayfaKimdirGülsüm Elkhatroushi Kimdir?

İlgili Postlar

Gülsüm Elkhatroushi Kimdir?

Ünlü modacı Gülsüm Elkhatroushi kimdir? Gülsüm Elkhatroushi kaç yaşında? Gülsüm Elkhatroushi aslen nereli? Gülsüm Elkhatroushi hangi burç? Gülsüm Elkhatroushi hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gülsüm Elkhatroushi Kaç Yaşında? Gülsüm Elkhatroushi Aslen Nereli? Gülsüm Elkhatroushi Hangi Burç?

Gülsüm Elkhatroushi, 1 Ocak 1980 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Gülsüm Elkhatroushi, Oğlak burcudur.

Gülsüm Elkhatroushi Kimdir?

Gülsüm Elkhatroushi eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Modaya her zaman ilgisi olan Gülsüm Elkhatroushi, üniversite senelerinde kendi tasarımlarını yapmaya başlamıştır. Moda dünyasında kısa sürede sevilen isimler arasına giren Gülsüm Elkhatroushi,  tesettür giyimin en başarılı isimleri arasında yer almaktadır.

Umreye gitme kararı alan Gülsüm Elkhatroushi, uçakta kapanma kararı almıştır. Umre dönüşünde 5 gün boyunca dışarı çıkmadığını, ailesindeki herkes açık olduğu için kapanmakta zorluk çektiğini dile getiren Gülsüm Elkhatroushi ardından, “BY Gülsüm Elkhatroushi Tekstil Sana. ve Tic. Ltd. Şirketi”ni kurarak tesettür giyim alanında kendi tasarımlarına yer verdiği markayı kurmuştur. Bu markayla tüm dikkatleri üzerine toplayan Gülsüm Elkhatroushi, Türkiye’de tesettür giyim modasına yön veren isimlerdendir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler