Ana SayfaDedikoduSermiyan Midyat ve Filminin Galasında Yaşanan Sıkıntılı Anlar

İlgili Postlar

Sermiyan Midyat ve Filminin Galasında Yaşanan Sıkıntılı Anlar

Sermiyan Midyat’ ın Filminin Galasında Yaşanan Sıkıntılı Anlar

Sermiyan Midyat’ ın 2010 yılındaki ‘Ay Lav You’ adlı sinema filminin devamı olan ‘Ay Lav Yu Tuu’ nun galası geçen akşam Levent’ de bulunan bir mekanda gerçekleşti. Davetli sayısının az olduğu, başrol oyuncularının eksik katıldığı gala adeta sönük geçti. Sermiyan Midyat’ ın oyuncu arkadaşlarıyla basına verdiği röportajda yaşadığı aksilikler ise geceye damgasını vurdu.

Salon anonsunun sürekli sesli şekilde “Sinema filmi başlıyor” anonsu üzerine sözleri bölünen Sermiyan Midyat’ ın morali bozuldu. Yaklaşık 10 dakikalık konuşmasını 7 kez durduran sinema salonu anonsuna Midyat, “Ya bu kadarda olmaz ki. Hayır sinemanın kirasını mı ödemedik anlamadım. Bunu biri yaptırıyor bence. Sabotaj var bizim galaya” sözleriyle şakayla karışık isyan etti.

ŞİVE EĞİTİMİ ALDI
Geçtiğimiz hafta Kemal Ekmekçi’ yle evlenen ve balayı yerine soluğu film galasında alan Gizem Karaca, “Her şeyden önce iş gelir. Galamızda yer aldım ve daha sonra balayına çıkacağız. Ben, ‘İbrahim’ karakterinin kız kardeşi, Sermiyan’ ın kız kardeşi ‘Sultan’ olarak seyirciyle buluşuyorum. Sultan’ ın çeşitli fırlamalıkları, ortalığı karıştırması, ufak oyunları var. Gerçekten çok eğlenceli bir karakter ve benim ilk şive deneyimim, o yüzden inşallah kötü olmaz. Güzel filmi mahvetmek diye bir korkum var yani. Film öncesi şive koçlarımız vardı ve zaten sette de herkes çok yardımcı oldu. Ayşenil (Şamlıoğlu) abla, Ayça (Damgacı), ilk filmde onlar oldukları için onlar bana çok yardımcı oldu” dedi.

GALA İÇİN AMERİKA’DAN TÜRKİYE’DEN GELDİ

Gala için Amerika’dan Türkiye’ye gelen Amerikalı oyuncu Nikki Leigh de: “Ben de heyecanla görmeyi bekliyorum ama çekimlerde çok eğlendik ve çok güldük birlikte. O yüzden herkesi de güldüreceğimizi umuyorum. Evet, Gizem (Karaca), Ayça (Damgacı), Ayşenil (Şamlıoğlu), Sermiyan (Midyat) hepimiz çok olumlu bir ruh halindeydik” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler