Ana SayfaÜnlülerSerhat Kılıç'tan Acı Haber!

İlgili Postlar

Serhat Kılıç’tan Acı Haber!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin sevilen başrol  oyuncu Serhat Kılıç’ın annesi Emel Kılıç hayatını kaybettiğini açıkladı ve ünlü sanatçı duygu dolu anlar yaşadı. Ünlü oyuncu Serhat Kılıç’ın acı gününde yaşananlara sizin için derlediğimiz haberimizden ulaşabilirsiniz.

“Dünyanın en cefakar annesine…”notu;

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin sevilen başrol  oyuncu Serhat Kılıç, instagram hesabından “Emel Kılıç! Dünyanın en güzel, en cefakar, en vefakar, en şefkatli, en yetenekli, en komik, en çok özlenecek annesi” notuyla annesini kaybettiğini açıkladı. Kılıç, annesiyle birlikte çekildiği fotoğrafını paylaşarak “Annemiz Emel Kılıç’ın cenazesi 30 Ekim Salı günü öğle namazını müteakip Kocatepe Camii‘nden kaldırılarak Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecektir.” yazdı. Sadece aile yakınları değil sevenleri ve ünlü sanat camiasından arkadaşları ünlü oyuncu Serhat Kılıç’a bu acı gününde destek oldu. Desteklere rağmen yakışıklı oyuncu Serhat Kılıç’ın acısı her halinden anlaşılıyordu. Bugün annesi Emel Kılıç’ı öğle namazında defnetti. 

Yalnız bırakmadılar…

Sosyal paylaşım platformlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinin sevilen başrol  oyuncu Plakçı Ergun karakteri ile bilinen; Serhat Kılıç’ın annesi Emel Kılıç hayatını kaybettiğini açıkladığı paylaşımına takipçileri tarafından çok sayıda yorum geldi. Yorumlara baktığımızda  ünlü ve yakışıklı oyucu Serhat Kılıç’a takipçileri tarafından başsağlığı dileklerini ileterek acı gününde ünlü oyuncuyu yalnız bırakmadılar. Ünlü ve başarılı oyuncu Serhat Kılıç takipçileri ve sanat camiasından pek çok isim sabır diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler