Ana SayfaÜnlülerBaş başa Keyifli Bir Tatil İçin İdeal Yetişkin Otelleri

İlgili Postlar

Baş başa Keyifli Bir Tatil İçin İdeal Yetişkin Otelleri

Eşinizle yoğun bir yıl geçirmişseniz sessiz ve sakin bir tatil yapmak sizinde hakkınız. Sizin için bulunan yetişkin otelleri hizmetinize amade

Bir yıl çalışıp durup kendinize aile büyükleri olarak ödül vermek istemiyor musunuz? Çocuklardan kısa süreliğine uzak duracağınız bir tatil düşünün. Sessiz ve sakin bir ortamın kokusunu alıyor gibisiniz. İşte tam fırsatı. Sizin için bulunan yetişkin otelleri hizmetinize amade. Eşinizle geçireceğinizi bu keyifli tatil için haydi bavul hazırlamaya. Tabi önce keyifli bir yolculuk için Antalya uçak bileti almanızda fayda var.

1. Heaven Beach Resort & Spa- Antalya Kızılağaç

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan otel tam bir sessizlik abidesi. 100 metre uzunluğunda olan sahili ile sizleri memnun bırakacak olan otel, 16 yaş ve üzeri konuklarına açık haldedir. Otel ülkemizde yetişkinler oteli olduğunu kanıtlayan ve en iyi şekilde bunu yansıtan önemli konaklama yerlerinden biridir. 4 farklı oda seçeneği bulunan otelde suit odalarda mevcuttur. Odalarda her türlü ihtiyacın düşünülmesi siz müşterileri memnun ediyor. Konforlu yatak ve kaliteli hizmet tatilinize keyif katıyor. Otelin restoran kısmı ise Uzakdoğu, Türk mutfağı ve İtalyan mutfağından tatlar yansıtıyor. Otelde 40 dan fazlada masaj çeşidi bulunuyor.

2 – Sensimar Belek Resort & Spa Antalya Belek

Çocuklar elbette ki hayatımızı renklendirir ve çok sevilirler. Ancak bu tatilde çocukların olmayacağı bir otel ve sınırsız hizmet sizleri bekliyor. Swim up odaları bu otele bulabilirsiniz. Otelin mimarisi ve oda dizaynları ise gayet modern çizgileri bünyesinde taşıyor. Otelin mutfağında binbir çeşit yemek bulunuyor. Taze deniz ürünleri ve Türk mutfağının tüm güzel tatları bu otelin sizlere sunmuş olduğu hizmet içerisinde.

3- Michell Hotel & Spa, Antalya- Alanya

Nihai mahremiyet ve konfor üzerine kurulu olan bu otel, sizleri memnun  edecek konaklama yerlerinden birisidir. Otel içerisinde sizlere sunulacak olan her hizmette lüksün ve kalitenin izlerine rastlayacaksınız. Otelin içerisinde hafif eğlence anlayışı hakim. Bu kapsamda çok fazla gürültü yapılmadan eğlence etkinlikleri düzenleniyor. 16 yaş üstü insanların kalabileceği otel, plajının da mavi bayrak sahibi olduğunu belirtelim. Konforlu otelin sunmuş olduğu hizmetler içerisinde doğum günü sürprizleri, balayı seçenekleri gibi  özel hizmetlerde bulunuyor.

Bu liste ucuz uçak biletinin adresi Biletmar.com tarafından hazırlanmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler