Ana SayfaDizilerSerhat Kılıç, Evli Misin Sorusuna Esprili Şekilde Cevap verdi!

İlgili Postlar

Serhat Kılıç, Evli Misin Sorusuna Esprili Şekilde Cevap verdi!

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, “SÖZ” dizisinde rol aldığı Çolak karakteriyle başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Serhat Kılıç oldu. Hayli keyifli ve kahkaha dolu anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygın’ın sorularını ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Serhat Kılıç,  dikkat çekici açıklamalar yaptı. Bakalım Serhat Kılıç neler anlattı? İşte detaylar…

Söz Dizisinden Ayrılan Serhat Kılıç Herkesi Şaşırtmaya Hazırlanıyor

Serhat Kılıç Tiyatro Okulunu Anlattı…

Serhat Kılıç, 2 yıl önce Ankara da açtığı tiyatro okulunu anlattı: “Bir konservatuvar açtık. Kurs değil, onu belirteyim.  İngiltere’ye bağlıyız, Pearson BTEC’le anlaştık. Yani oradaki diploma neyse, buradaki diploma da o. Oradaki eğitim neyse, buradaki eğitim de o. Ankara-Oran’da TRT’nin kocaman tesisleri var, onun tam karşısındaki Panora AVM’de okulumuz. AVM’nin ikinci katında 400 kişilik sahnemiz var. Üçüncü katında da 800 metrekarelik alanda dersliklerimiz, atölyelerimiz bulunuyor. Müthiş bir konservatuvar açtık. Panora Gayrimenkul A.Ş.’ye çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bizim için yaklaşık 2.5 milyon lira harcadılar. 1 milyon lira da ben harcamıştım. Her şeyimi tiyatroya yatırdım. Gelecekte bu ülkedeki agresyonu ve ötekileştirmeyi karşılayacak yazarlar, oyuncular, yönetmenler, dansçılar, müzisyenler yetiştirmemiz lazım.” dedi.

Serhat Kılıç Kimdir?

Müzikal Yapmak İstiyorum Dedi!

Dizilerde ve tiyatro oyunlarında rol alan, aynı zamanda şarkıcılık yapan, Serhat Kılıç, kendisini en özgür hissettiği alanın ‘müzikaller’ olduğunu söyledi: “İyi bir ses eğitimi aldım. 14 yıldır da ses eğitimi veriyorum. Tiyatro eğitimini yani müzik, şan, dans eğitimlerini çok iyi hocalardan almış, donanımlı bir aktör bunları (oyunculuk, şarkıcılık, sunuculuk) zaten yapabilir. Bu alanlarda kendimi en özgür hissettiğim yer; hepsini aynı anda yapabildiğim yer olan müzikal. Müzikal yapmak istiyorum.” dedi.

Evlilik Cevabı İle Şaşırttı…

Serhat Kılıç, evli olup olmadığını soran erkek izleyiciye esprili bir yanıt verdi: “Evliyim diyeyim ki çok umutlanmasın.” diyerek izleyiciler tarafından kahkahalara neden oldu.

Ünlü oyuncu, özel hayatınla ile ilgili ise, hayatında kimse olmadığını söyledi: “2 yıl önce okulu açtığımdan beridir hayatımda hiçbir şey yok. Özel hayatım yok, sevgilim yok. Boş günüm yok. Özelim yok ki.” diyerek şikayette bulundu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler