Ana SayfaDünyaSerhat Eurovision'da Finalde

İlgili Postlar

Serhat Eurovision’da Finalde

Her sene farklı bir ülkenin ev sahipliği ile düzenlenen Eurovision yarışması bu senede büyük ilgi çekti. Birçok ülkenin katılım sağladığı uluslararası şarkı yarışmasında gözler Hollanda, İsviçre, İtalya ve San Marino oldu. San Marino’yu Eurovision’da temsil eden isminde bir Türk olması ülkemizi gururlandı. Serhat Eurovision’da Finalde olmasıyla büyük övgü topladı.

Eurovision Finalinde 2. Kez Türk Bir İsim

Bildiğiniz üzere Eurovision’un finalindeki ilk Türk isim 2003 senesinde Sertap Erener olmuştu. Ülkemizi gururlandıran bir başarı da San Marino’da yaşayan ve orada çalışmalarını yürüten Serhat Hacıpaşalıoğlu’dan geldi. Serhat Hacıpaşalıoğlu San Morino’yu başarılı performansıyla finale taşıdı.

​Serhat’ın Merakla Beklenen Eurovision Şarkısı ve Klibi Yayınlandı!

Sahnede Türk Bayrağı’nı Dalgalandırdı

San Marino’yu finale Taşıyan Serhat Hacıpaşalıoğlu, sahnede Türk Bayrağı’yla tur attı. Zorlu bir yarışma atlatarak başarı elde eden Serhat Hacıpaşalıoğlu, “Türk bayrağı finalde de sahnede olacak, asıl yarış şimdi başlıyor. Finalde de bütün Türkler yanımda olacak buna inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Serhat Eurovision’da Finalde

İlk finali arkasında bırakan Serhat, San Marino’yu ilk 10 ülke arasına Say Na Na Na şarkısıyla taşıdı. 18 Mayıs cumartesi günü düzenlenecek olan finalin ilk yarısında sahne alacak başarılı sanatçının sıralaması ise 16 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan ikinci yarı finalden sonra belli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler