Ana SayfaDizilerSerhat Akın'ın Durumu Belli Oldu

İlgili Postlar

Serhat Akın’ın Durumu Belli Oldu

Survivor 2017 kadrosunda yer alan Serhat Akın geçtiğimiz günlerde oynanan bir oyunda sakatlanarak tedavi altına alınmıştı. Özellikle oyuncunun futbolcu olması nedeniyle sakatlıklar hakkında oldukça bilgili olması sakatlık sonrasında Serhat Akın’ın ciddi bir problem yaşadığının öğrenilmesini sağlarken sakatlık sonrasında Serhat Akın geçtiğimiz akşamki bölümde hastanede olduğu öğrenilmişti.

Özellikle yaşadığı sakatlık nedeniyle adadan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Serhat Akın’la ilgili Acun Ilıcalı’nın dün akşam yaptığı açıklama ile birlikte adalesinin koptuğunu fakat kısa süreci içerisinde iyileşerek yarışmaya devam edeceğini söyledi. Yapılan bu açıklama ile birlikte Serhat Akın’ın Survivor macerasına devam edeceği de öğrenilirken özellikle yarışmacının sevenleri tarafından oldukça üzücü bir durum yaşandı. Yarışmanın formda isimlerinden birisi olarak gösterilen Serhat Akın’ın sakatlık nedeniyle adadan ayrılacak olması yarışmacının da oldukça üzülmesine yol açacaktı. Zira 11 Şubat günü ekranlara gelen oyunda sakatlığı sonrasında oldukça üzülen ve gözyaşlarına boğulan Serhat Akın yaşadığı sakatlığın durumunu da tahmin ettiğinden dolayı bu konuda oldukça endişelenmişti.

Ekranlara getirilen bu olaylar yarışmacının takipçileri tarafından da oldukça üzülerek izlenilirken Serhat Akın’ın kısa süre içerisinde toparlanması şu an için en büyük umut olmuş durumda.

Acun Ilıcalı Kesin Konuşamamıştı

Özellikle geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümlerde Serhat Akın’ın sağlık durumu hakkında bilgiler veren Acun Ilıcalı şu an için net bir durumun bulunmadığını ve doktorlar tarafından kontrollerin gerçekleştiğini söylemişti. Survivor’da yer alan Metin Kuş’un yanı sıra Türkiye’deki doktorlarla da iletişim haline geçirdiğini söyleyen Acun Ilıcalı Serhat Akın’ın sağlığının kazanabilmesi adına tüm şartların seferber edildiğini belirtti.

Serhat Akın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler