Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'dan İtiraf: Ağlayarak gidiyordum!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan İtiraf: Ağlayarak gidiyordum!

Çocukluğunda dans ve jimnastikle ilgili travma geçirdiğini söyleyen Serenay Sarıkaya, puhutv’den ekranlara gelen Fi dizisindeki dansçı karakteri için “Antrenmanlara ağlayarak gidiyordum ama travmamı yenmemi sağladı” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Ezgi Mola’nın bir süredir YouTube kanalında yayınladığı, ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ programında bu hafta ki konuğu  Serenay Sarıkaya oldu. Geçen sezon final yapan Fi dizisinde dansçı Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, “Haftanın beş günü 2.5 saat jimnastik ve üzerine dans antrenmanlarım vardı. Ağlayarak gidiyordum, çok zor ve acıydı. ‘Sizden nefret ediyorum’ diye diye zorla yapıyordum” diye itiraflarda bulundu.

serenay-sarıkaya-fi-itirafı-ağlayarak-gittim
serenay-sarıkaya-fi-itirafı-ağlayarak-gittim

Çocukluk yıllarındaki anısını anlatan Sarıkaya, “Ankara’da yaşarken ailem jimnastik kursuna yazdırdı. Bir türlü bacaklarım açılmadı. Hocalarım, ‘Bu kızdan olmayacak’ dedi. O zamandan bu yana hayatım boyunca esnemeyle ilgili şeyler yapmadım. Proje gelince, yaşadığım travmayı atlamak için kabul ettim ve yendim” diyerek Fi dizisinde travmaları atlattığını belirtti.

Evcimen birisini olduğunu söyleyen 27 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya, tüm film ve dizileri evde izlediğini belirtti.

Ünlü Kot Markası Serenay Sarıkaya’dan İlham Aldı!

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Projesinde Büyük Kriz Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler