Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Barıştı Mı?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Barıştı Mı?

Gösteri dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya sürpriz ilişkilerinden sonra yeni aşklara yelken açsa da mutlulukları uzun soluklu olmadı. Önceki gün bir etkinlikte tesadüfen karşılaşan eski sevgililer, Yılmaz’ın “Hayatım” diye seslenmesinin ardından bir anda koyu sohbete daldı. İkili, “Aşk yeniden mi?” haberleri ile yeniden gündem oldu. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz barıştı mı?

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’dan Kötü Haber

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in ayrıldığı ortaya çıktı

2.Sayfa’da yer alan habere göre; Serenay Sarıkaya, sürpriz bir kararla Umut Evirgen’den ayrıldı. Güzel oyuncu, ayrılıkla ilgili yakın çevresine “Yorulduk, yürütemedik” dedi.

Rüya Demirbulut’la Yürümedi

2012 yılında evlendiği Ahu Yağtu’dan 2013’te boşanan Cem Yılmaz, sinema filmleri, oyunculuğu ve stand up performanslarının yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan 49 yaşındaki komedyen, aşkı kendisinden 22 yaş küçük Rüya Demirbulut’ta bulmuştu.

Etiler’de birlikte görüntülenen çift hakkında kısa süre sonra ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Cem Yılmaz ise geçtiğimiz haftalarda ayrıldıklarını açıklamıştı. Usta komedyenin “Ayrıldınız mı?” sorusuna, “Olmadı” şeklinde yaptığı hareketle karşılık vermesi dikkat çekmişti.

Burak Deniz Serenay Sarıkaya’nın Sokağında Görüldü

Serenay Sarıkaya’nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, “Serenay’ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık” diye konuşup soruları geçiştirmek istedi. Hafta sonunu Serenay Sarıkaya’yla beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, “Hayır değildik” diye cevap veren Deniz’e Etiler’deki bir mekana Sarıkaya’nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, “Yok arabasıyla geldik ama birlikte değiliz” diye konuşup şaşkınlık yarattı.

Seranay Sarıkaya’nın işletmeci Umut Evirgen’le ayrılmasının ardından Burak Deniz’le sık sık bir araya gelen ikili kafaları iyiden iyiye karıştırdı. Umut Evirgen’in ayrılık sonrası Burak Deniz’i kendi mekanlarına aldırmadığı iddiaları ise kulaktan kulağa dolaşıyor.

Burak Deniz kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Barıştı Mı?

Arkadaşları ile sohbet eden komedyen, bir ara Serenay Sarıkaya’ya doğru dönerek, “Hayatım” diye seslendi. Güzel oyuncu ise “Hayatım mı?” karşılığını verdi ve gülerek eski sevgilisinin yanına gitti. Koyu bir sohbete dalan ünlü isimler, daha sonra etkinlikten ayrı ayrı ayrıldı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, Etiler’deki evine geldiği sırada basın mensuplarını görüp, aracın camını açtı.

Cem Yılmaz soruları karşısında şoka uğrayan 30 yaşındaki güzel, “Arkadaşlar oyundan geldim, yorgunum” diyerek konuyu geçiştirmeyi tercih etti.

Cem Yılmaz da Levent’de bulunan evinin otoparkına aracı ile girerken sorulara cevap vermek istemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler