Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Umut Evirgen Sorularından Kaçtı

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen Sorularından Kaçtı

Bir süredir Umut Evirgen ile mutlu bir beraberliği olduğu bilinen Serenay Sarıkaya dün akşam fotoğraf çekiminden çıkarken objektiflere yakalandı. Muhabirler tarafından soru yağmuruna tutulan Serenay Sarıkaya Umut Evirgen sorularından kaçtı. İşte detaylar;

Umut Evirgen Atina’yı Serenay’ın Ayağına Getirdi!

Ayrıldıkları yönünde Haberler çıkan Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın aşkı duyduğuma göre devam ediyor. Yılbaşı öncesi Amerika’nın ardından Atina ve Paris’e giden âşıklar, dönüşte kısa bir ayrılık yaşasa da yeniden barışmış.

Şimdi duyduğum bir habere göre, Umut Evirgen sevgilisinin ayaklarını yerden kesen bir olaya imza atmış! Atina’da gezerken, en sevdiği Yunan sanatçılardan Marianna Papamakariou’nun yılbaşında konseri olduğunu gören Sarıkaya, Paris’e devam edecekleri için bu konseri kaçırdığına çok üzülmüş. Evirgen’de Sarıkaya’ya böyle bir jest yapmıştı.

Umut Evirgen Kimdir?

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Gecelerde

Başta ilişkilerini reddeden ancak daha sonra itiraf ederen çift aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. İlişkilerini artık göz önünde yaşama kararı alan Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen çifti, önceki gece ilk kez Emirgan’daki bir mekanda birlikte görüntülendi. Aşıklar, neşeli halleriyle dikkat çekti

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Gecelerde

Aşklarını artık göz önünde yaşayan ikili, uzun bir süre sohbete daldı. Ünlü oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde ise evine doğru yol almak için hazırlandı. Bu sırada sevgilisine sarılan Evirgen, Sarıkaya’yı öpücüklere boğdu. Bir hayli keyifli olan çift, böylelikle ilk kez görüntülenmiş oldu.

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen Sorularından Kaçtı

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Serenay Sarıkaya, dün akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Bir reklam filmi için kamera karşısına geçen Sarıkaya, sabah 11.00’de girdiği fotoğraf çekimini akşam 20.00’de bitirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler