Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya: Karakteri Oturmuş İnsanlara Çekiliyorum

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya: Karakteri Oturmuş İnsanlara Çekiliyorum

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, verdiği bir röportajda neden kendisinden yaşça büyük insanlarla birlikte olduğunu ilk kez anlattı. Serenay Sarıkaya, “Karakteri oturmuş insanlara çekliyorum” dedi. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya’ya Beğeni Yağıyor

Geçtiğimiz haftalarda Maldivler’de tatil yapan oyuncu Serenay Sarıkaya’nın gönderilerine, “Kim çekiyor bu fotoğrafları? İnanılmaz ışık vardır orada, telefonu değiştir” şeklinde yorum yapan Demet Akalın, konuyla ilgili konuştu. Ünlü oyuncuyu iltifat yağmuruna tutan Akalın, “Serenay insan mı! Serenay insan değil, çok beğeniyorum onu. Bence ilah, yani Türkiye’de tek” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya’nın Silikonlarını Sızdıran Vale İşsiz Kaldı

Serenay’ın fotoğraflarının kimin çektiği merak konusu olmuştu. Demet Akalın da, “Kim çekiyor bu fotoğrafları? İnanılmaz ışık vardır orada, telefonu değiştir” yorumunu yapmıştı. Takipçilerinin ısrarlı sorularından sonra ünlü oyuncu, annesi Ümran Seyhan ile tatile çıktığını duyurmuştu.  Sarıkaya yayınladığı bu fotoğrafa, “Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz…” notunu düşmüştü.

Serenay Sarıkaya Sütyensiz Yakalandı

İtalyan mücevher markası Bulgari’nin Türkiye’deki ilk reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya markanın Milano’daki davetinde dünyaca ünlü yıldızlarla bir araya gelmişti.

Milano’daki La Scala Opera binasındaki davet hakkında konuşan Sarıkaya, “Çok güzel bir davet oldu. Markanın Türkiye yüzü olarak yer aldım” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Burak Deniz ile Şahmeran dizisinde rol alacak olan Serenay Sarıkaya, “Eylül’de sete çıkacağız” dedi. Öte yandan Sarıkaya’nın siyah renk tulumu, terlikleri ve sütyensiz oluşu da dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Serenay Sarıkaya: Karakteri Oturmuş İnsanlara Çekiliyorum

Kendisinden 18 yaş büyük Cem Yılmaz ile ilişkisini noktaladıktan sonra adı iş insanı Haldun Demirhisar’la anılan Serenay Sarıkaya, gündemden düşmeyen özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen oyuncu, çarpıcı itiraflarda bulundu.

“Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim” itirafında bulunan Sarıkaya, Elle’ye verdiği röportajda “Arkadaşların neden senden yaşça büyük? sorusuna “Öğrenmeye meraklı olduğumdan. Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz, enerjili insanlara çekiliyorum” cevabını verdi.

Serenay Sarıkaya komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisini noktaladıktan sonra iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak bu iddiayı yalanlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler