Ana SayfaDünyaSerena Williams'dan çarpıcı kapak

İlgili Postlar

Serena Williams’dan çarpıcı kapak

Amerikalı profesyonel tenisçi, Serene Williams hamile olduğu bu dönemlerde “Vanity Fair” adlı derginin kapak fotoğrafı için soyundu…

Hamile olduğunu Avustralya Açık Turnuvası’ndan hemen önce fark eden ve gene de turnuvaya katılarak üstün başarı gösteren 35 yaşındaki tenisçi Serena Williams, Avustralya Açık Turnuvası’nı kazandı. İlk zamanlar hamile olduğuna çok zor inanan hatta emin olmak için 5 kere test yaptırdığını açıklayan Serena Williams’ın nişanlısı Alexis Ohanian’dan hamile kaldığı da biliniyordu. Başarılı tenisçi Serena William hamile olduğunu ve hamilelik fotoğraflarını kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşmıştı. Hamilelik sürecinde de boş durmayan Serena Williams pek çok işe imza attı.

Çıplak poz verdi.

Geçtiğimiz günlerde “Amerikan Vanity Fair” adlı dergisinin Ağustos sayısında Serena William solacak. William kapak fotoğrafı için çıplak bir poz verdi. Derginin kapak fotoğrafı ünlü fotoğrafçı Annie Leibovitz tarafından çekildi. Hamilelik sürecinin sonuna yaklaştığı bu günlerde Serena William en çarpıcı pozlarla hamileliğini ifşa etti.

Amerikan kültür, eğlence, moda ve politika kategorilerini içeren Amerika Birleşik Devletleri’nde çıkan dergi Vanity Fair’in Ağustos sayısı, 7 Temmuz’da satışa çıkacak.

Gelmiş geçmiş en iyi tenisçi

Teklerde 23 grand slam şampiyonluğu bulunan Serena Williams’ın ayrıca çift kadınlarda üç, tek kadınlarda bir olimpiyat altın madalyası bulunuyor. 35 yaşındaki yıldız raketin doğum sonrası tekrar kortlara dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin yetiştirmiş olduğu gelmiş geçmiş en iyi tenisçisi olarak lanse edilen Serena Williams’ın “Amerikan Vanity Fair” dergisinin kapak sayısı için çektirdiği pozuyla adından çokça bahsettireceği de kesindir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler