Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ortalığı fena karıştıracak: Caner, Şükran'ın bu halini görürse boşanır!

İlgili Postlar

Seren Serengil ortalığı fena karıştıracak: Caner, Şükran’ın bu halini görürse boşanır!

Seren Serengil, ortalığı fena halde karıştıracak bir söz imza attı. Şükran Ovalı’nın estetik olmadan önceki halini görünce “Caner görürse boşanacak” şeklinde bir çıkış yaparak şaşkınlı yarattı. Serengil’in bu sözlerine Şükran Ovalı ve Caner Erkin’in ne yanıt vereceği merak edildi. İşte detaylar…

Demet Akalın’dan Şaşırtan Seren Serengil Paylaşımı

Seren Serengil’den Şükran Ovalı’nın estetiksiz haline ilginç yorum

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, programda Caner Erkin’in eşi ünlü oyuncu Şükran Ovalı’nın estetiksiz halini görünce çok konuşulacak bir tepki verdi.

Seren Serengil kimdir?

Şükran Ovalı kimdir?

Çocuk boşanacak şimdi

Seren Serengil, Şükran Ovalı’nın estetik yaptırmadan önceki fotoğrafını gördüğü anda, “Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi.” şeklinde bir tepki verdi. Çok konuşulacak bir tepkiye imzasını atan Seren Serengil, sonrasında durumu toparlamaya çalıştı ve “Ama photoshop da yapmış olabilirler.” dedi.

Caner Erkin kimdir?

Seren Serengil’den Demet Akalın hamlesi

Seren Serengil, son olarak uzun zamandır küs olduğu Demet Akalın’a uzattığı barış dalı ile gündeme gelmişti. Yaşar İpek ile nişanlanma hazırlığında olan Serengil, Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a nişan davetiyesi göndermişti. Akalın, bu davetiyenin fotoğrafını sosyal medya hesabından “Çok mutlu ol” notu ile paylaşmış, ardından da kına gecesinde Ece Erken ve Seren Serengil’in de yanında olduğu bir pozu üzerine “Yakında biz” notu yazarak paylaşmıştı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler