Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil Neden Babasının Mezarına Gitmiyor?

İlgili Postlar

Seren Serengil Neden Babasının Mezarına Gitmiyor?

Seren Serengil neden babasının mezarına gitmiyor? Sahne programları ve yaptığı televizyon programlarıyla her daim konuşulan Seren Serengil hakkında bugün bir gerçek ortaya çıktı. Merhum sanatçı Öztürk Serengil’in kızı olan ünlü şarkıcı, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile dikkat çekti. Yeşilçam’ın aykırı komedyeni olarakta anılan Öztürk Serengil’in 20. ölüm yıldönümü, ünlü şarkıcı ile ilgili hangi gerçeği ortaya çıkarttı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Seren Serengil’den Deniz Akkaya’ya Mahkeme Şoku!

Seren Serengil neden babasının mezarına gitmiyor?

Seren Serengil neden babasının mezarına gitmiyor? Sahnelerin ve televizyonların her daim aranılan yüzlerinin başında gelen Seren Serengil, aynı zamanda diğer ünlülerle olan tartışmalarıyla da gündem oluyor.

Merhum sanatçı Öztürk Serengil’in kızı olan Seren Serengil, bugün ünlü aktörün vefatının 20. yılı dolayısıyla bir gönderi paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle babası Öztürk Serengil’e olan derin hasretini ifade eden Seren Serengil, kimsenin bilmediği bir olayı da itiraf etti.

Babası Öztürk Serengil’in vefatının 20. yılında paylaştığı bir gönderi ile dikkat çeken Serengil, eklediği notunda babasının mezarına kızını gömdüğü için gitmediğini ifade etti.

Seren Serengil, hesabından babası ile olan bu fotoğrafı paylaştı.
Seren Serengil, hesabından babası ile olan bu fotoğrafı paylaştı.

Seren Serengil kimdir ?

Kızımı yanına gömdüğümden ötürü yanına gelemiyorum

Seren Serengil, sosyal medya hesabında paylaştığı gönderisine şu notu ekledi:

“11 ocak…. seni bizden alan gün,senin gibi bir değerin kızı olmanın gururunu herzaman göğsümde bir nişan gibi taşıyorum burnumda tütüyorsun “babam olsa size gösterirdi” dediğim zamanlarda ne kadar büyük bir soyadıni miras olarak kalplere biraktiysan o kalplere biraktiğin sevgin ve sayginligin sayesinde beni herkes sarıp sarmalamıştır, ben kızım öldüğünden onu yanına gömdüğümden beri kalbim çok acıdığı için sana gelemiyorum bana kızma olur mu Ikinizide öpüyorum birbirinize emanet ediyorum mekanınız cennet olsun…”

Bebeğinin vefatından sonra hukuk savaşı başlatmıştı

2009 yılında 6 aylık hamileyken Stephanie ismini koyduğu kızını erken doğumla kucağına alan Seren Serengil, 4 gün sonra bebeğinin vefatıyla zor günler yaşamıştı.

O dönem Musa Melih Aytun ile evli olan Seren Serengil, bebeğin vefatından sonra nereye gömüldüğünü kendine söylemeyen eşinden ve kayınpederinden şikayetçi olmuştu.

15 ay süren yasal sürecin ardından Arnavutköy Musevi Mezarlığı’nda bulunan Stephanie’nin mezarı açılmış ve Adli Tıp’ta yapılan DNA incelemesi sonrasında Çengelköy Mezarlığı’nda bulunan Öztürk Serengil’in kabrine defnedilmişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler