Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, kızı yaşındaki sevgilisini hamile bırakan Mehmet Ali Erbil'in erkekliğini öve...

İlgili Postlar

Seren Serengil, kızı yaşındaki sevgilisini hamile bırakan Mehmet Ali Erbil’in erkekliğini öve öve bitiremedi!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, canlı yayında kızı yaşındaki sevgilisini hamile bırakan ve aldıran Mehmet Ali Erbil’in erkekliğine övgüler yağdırdı. Ekran başındaki izleyiciler, bu anları şoke olarak izledi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, Star TV ekranlarında sunuculuğunu yaptıkları Duymayan Kalmasın isimli magazin programının canlı yayınında Mehmet Ali Erbil’in kızı yaşındaki sevgilisini hamile bırakması konusunu masaya yatırdı.

[irp]

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’ndan Mehmet Ali Erbil’in erkekliğine övgüler

Konu hakkında açıklama yapan Mehmet Ali Erbil’in “2 -3 kere görüştüğüm bir insandan çocuk sahibi olamam.” şeklindeki açıklamalarının ardından Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, Mehmet Ali Erbil’in erkekliğine övgüler yağdırmaya başladı.

[irp]

Hasta halin buysa sağlam halini düşünemiyoruz

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, Mehmet Ali Erbil’in erkekliğini göklere çıkarırken, “Millet 2-3 yıl uğraşıp çocuk yapamazken, sen 2-3 kere de kızı hamile bıraktın. Hasta halin buysa sağlam halini düşünemiyoruz.” diyerek ünlü şovmeni övdüler.

[irp]

Kızı yaşındaki sevgilisini hamile bırakan Mehmet Ali Erbil’e övgüler, izleyicileri şoke etti

Televizyon ekranlarında canlı yayın sırasına, kızı yaşındaki sevgilisini hamile bırakan Mehmet Ali Erbil’in erkekliğine bu denli övgü dolu sözler eden Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nu izleyenler ekran başında şoke oldu. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun canlı yayında yaptıkları bu davranış, uzun süre eleştirilere maruz kalacak gibi görünüyor.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler