Ana SayfaÜnlülerÇocuklar Duymasın'da Vatan Şaşmaz'ın yerine biri gelecek mi?

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın’da Vatan Şaşmaz’ın yerine biri gelecek mi?

Çocuklar Duymasın dizisinde Engin rolünü canlandıran merhum oyuncu Vatan Şaşmaz’ın yerine başka bir oyuncu gelecek mi? Yanıtı, rol arkadaşı Tamer Karadağlı “Vatan’ı kaybettik ama ‘Engin’i de kaybettik. Bir başkası oynamayacak.” diyerek verdi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Vatan Şaşmaz’ın yerine biri gelecek mi?

27 Ağustos günü bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz’ın, yeni sezonda yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Engin rolüne bir başka oyuncunun gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Yanıt, Şaşmaz’ın rol arkadaşı Tamer Karadağlı’dan geldi.

[irp]

Tamer Karadağlı açıkladı

Programcı Adem Metan’ın Radyo Viva’daki programına konuk olarak katıldı. Soruları açık şekilde yanıtlayan usta oyuncu, Vatan Şaşmaz’ın vefatı ile ilgili sorulara yanıt verirken, Vatan Şaşmaz’ın ölümü ile büyük üzüntü yaşadığını ifade ederken, dizideki rolüne başka bir oyuncunun gelmeyeceğini belirterek “Duygusal anlar yaşadım. Aynı seti paylaştığımız için duygulandık. Engin karakterini Vatan oynuyordu. Ancak bir daha gelmeyecek. Başka bir şehre gidecek. Vatan’ı kaybettik ama ‘Engin’i de kaybettik. Bir başkası oynamayacak. Vatan’ın en ufak bir saygısızlığını görmedim.” diye konuştu.

[irp]

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz ay sonunda İstanbul Beşiktaş’taki bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürüldü. Şaşmaz’ın cinayete kurban gitmesi, sanat camiasını, ailesini ve sevenlerini derinden sarstı. Ünlü oyuncunun vefatının şoku, hala daha atlatılamadı.

Tamer Karadağlı kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler