Ana SayfaDedikoduSeren Serengil - Hande Yener kavgasına Aylin Coşkun da katıldı!

İlgili Postlar

Seren Serengil – Hande Yener kavgasına Aylin Coşkun da katıldı!

Seren Serengil ve Hande Yener arasındaki kavgaya Aylin Coşkun da dahil oldu. Seren Serengil’e çıkışan Aylin Coşkun, “Sen cahil bile değilsin.” dedi. Detaylar haberimizde…

Savaşın yeni cephesi Aylin Coşkun

Seren Serengil ve Hande Yener arasında yaşanan sert kavgaya, yeni bir isim daha dahil oldu. Şarkıcı Aylin Coşkun, savaşın yeni cephesi.

Aylin Coşkun Hande Yener’in arkadaşı diye birinci

Seren Serengil, yorumculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın isimli magazin programında 14 yıl sonra çıkardığı “Sinsirella” isimli şarkısı ile telifmetre ve radyomonitörde birinci olan Aylin Coşkun’un Hande Yener ile arkadaş olduğu için listede olduğunu iddia etti.

Aylin Coşkun’dan Seren Serengil’e: “Cahil!”

Aylin Coşkun, Seren Serengil’in bu iddiasına sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. Coşkun, “Cahil! Ben Hande Yener’in arkadaşıyım diye 1 numarada değilim! (Biz kardeşiz ayrıca) Hem telifmetre hem radyomonitörde birinciyim. Şarkı patladı diyemiyor musun? 14 yıldır bu işi yapıyorum! Parayla olsa diğer şarkılarımı da 1 numara yapardım!” diye yazdı.

Kavga büyüdü, ortam kızıştı!

Hande Yener ve Seren Serengil kavgası, Hande Yener’in Seren Serengil’in çıplak fotoğrafını yayınlaması ile başladı. Olaya sonradan dahil olan isimler ile birlikte kavganın fitili daha çok ateşlendi. Kavgada tarafların birbirine sert sözler etmesi ile birlikte ortam iyiden iyiye kızıştı. Bir sonraki hamle hangi taraftan gelecek merak konusu oldu.

Hande Yener kimdir?

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler