Ana SayfaDedikoduSeren Serengil 'den Olay İfşa!... Reza Zarrab 'a Açılan Boşanma Dilekçesini Ortaya...

İlgili Postlar

Seren Serengil ‘den Olay İfşa!… Reza Zarrab ‘a Açılan Boşanma Dilekçesini Ortaya Çıkardı!…

Reza Zarrab ‘ın şarkıcı Ebru Gündeş ‘le nikahlı olduğu zamanlarda ünlü popçu Hadise ile yasak bir aşk yaşadığını öne süren magazin yorumcusu Seren Serengil, bugün Söylemezsem Olmaz ‘da şoke eden açıklamalar yaptı. Ebru Gündeş ile Reza Zarrab ‘ın boşanma dilekçesini yayında okuyan Seren Serengil, Reza Zarrab ‘ın ünlü popçu ile yaşadığı yasak aşkı itiraf ettiğini söyledi. İşte olayın perde arkası Haberimizde…

Hadise: “1,5 Senedir Tehdit Ve Taciz Ediliyorum…”

Seren Serengil ‘den Olay İfşa!… Reza Zarrab ‘a Açılan Boşanma Dilekçesini Ortaya Çıkardı!…

Beyaz Tv ekranlarının vazgeçilmez magazin programı Söylemezsem Olmaz ‘ın yorumcularından Seren Serengil, uzun bir süredir Reza Zerrab ile Hadise arasında bir ilişki olduğunu ima ederek bugünkü programda elindeki kanıtları tek tek açıklayacağını söylemişti. Hadise ‘nin kesin bir ifadeyle karşı çıktığı yasak aşk iddiası hakkında konuşan Seren Serengil, Ebru Gündeş ‘in Reza Zarrab ‘a açtığı boşanma davasındaki belli bir bölümüde izleyicilere okudu….

Yasak aşk iddiasının arkasında duran Serengil, canlı yayında Ebru Gündeş ‘in Reza Zarrab ‘a açtığı dava dilekçesindeki bir kısmı okudu. Dilekçede şu ifadeler yer alıyor: “Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika’dan Türkiye’ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir.”…

Ünlü sunucu, Ebru Gündeş ‘in bu yasak aşk dedikodularının çıktığı o zamanda 9 günlüğüne kızı için Amerika ‘ya uçtuğunu Reza ile aynı evde bile kalmadığını iletti. Ebru Gündeş ‘in o zamanlar çok kötü olduğunu açıklayan Seren Serengil, “Hadise olayı bilerek kızı için Reza Zarrab ‘ın yanına gitti. Döner dönmez de ihanetten emin olunca boşanma davasını açtı. Ebru Gündeş için üzgünüz. İhanete üzülürüm ama yakın arkadaş olması çok başka. Reza, Hadise’ye ‘bıldırcın’, Ebru’ya ‘baykuş’, Kaan Yıldırım’a da ‘ayı’ diye hitap ediyor” dedi.

Dün programda Seren Serengil ‘in “Yasak aşk yaşayan Hadise ve Reza Zarrab’ın mesajlarını ifşa edeceğim” söylemleri üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşıma imza atan popçu Hadise, zehir zemberek kelimeler kullanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve RTÜK’ü etiketleyip şu paylaşımı gerçekleştirmişti; “Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; Susmayın. Ben de susmuyorum ve asla susmayacağım. Elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak. Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de. Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete hep güvenirim. Ama bu sefer söyleyeceklerim var! Müzikle mutlu olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir insanım. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, şarkılarımı söylemeye devam edeceğim. Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim….”

Ebru Gündeş kimdir?      Reza Zarrab kimdir?

Hadise kimdir?        Seren Serengil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler