Ana SayfaDizilerSeren Fosforoğlu İle Anne Olmak Cumartesi Ekranlarda

İlgili Postlar

Seren Fosforoğlu İle Anne Olmak Cumartesi Ekranlarda

Cumartesi günleri saat 09.30 itibariyle TV8,5 ekranlarında Seren Fosforoğlu İle Anne Olmak adlı program bu hafta yine yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Anne, baba ya da çocuk sahibi olmayı düşünen tüm çiftler için oldukça verimli geçen programda bu hafta da birbirinden önemli konukları misafir edecek.

Seren Fosforoğlu İle Anne Olmak Konukları Kimler?

Bebeklerin gelişimi, sağlığı ve anne babaların dikkat etmesi gereken noktalar ile ilgili detayların paylaşıldığı programda bu hafta Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof. Dr. Özgür Öner, Doğuma Hazırlık Eğitmeni, Emzirme Danışmanı ve Doğumda Kadın Hakları Derneği Başkanı Arzu Culha ve Yaşam Koçu Çağlar Bade Türe konuk olacak.

Konukların yanı sıra özel programların ve sohbetlerinin gerçekleştirildiği Seren Fosforoğlu ile Anne Olmak programında bu hafta Doğum Koçu Pınar Namlı ile özellikle geçtiğimiz bölüm yarım kalan sohbetin devamı yayınlanacak.

Anne ve babaların çocuk büyütmek ve çocuk sahibi olmak ile ilgili düşünceleri, fikirleri, bebeklere yaklaşımları, bebek bakmanın zorlukları ve bebek bakımı sırasında dikkat edilecek önemli detaylar ile ilgili pek çok bilginin paylaşıldığı Seren Fosforoğlu İle Anne Olmak, bu bakımdan ilk günden itibaren oldukça dikkat çekiyor. Programda bebek bakımı ile ilgili pek çok farklı detayın paylaşılması, özellikle yeni anne olacak kişiler için de oldukça bilgilendirici.

Bu hafta yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Seren Fosforoğlu İle Anne Olmak yine 8 Nisan Cumartesi günü saat 10.30’da ekranlara gelecek. Program TV8,5’ta yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler