Ana SayfaDizilerLise Devriyesi 3. Bölümü ile Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Lise Devriyesi 3. Bölümü ile Ekranlara Geliyor

TRT 1’de yayınlanmaya başlayan Lise Devriyesi 3. bölümü ile ekranlara geliyor.

Lise devriyesi 3. Bölümü, 9 Nisan Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak. Bir grup lise öğrencisi ile polisin hayatını ekranlara taşıyan dizi, ilk günden itibaren oldukça dikkat çekmişti. Yer yer romantik, yer yer aksiyon dolu bir eğlenceyi ekranlara getiren dizi ilk 2 bölümü ile oldukça beğenildi. Çok farklı konuların ele alındığı ve özellikle ekranlara taşındığı dizide aile, arkadaş ilişkileri, polis olma hayalleri, görev aşkı ve öğrencilik dönemleri ekranlara taşınıyor. Hayatın pek çok farklı anının ekranlara getirildiği dizi 3. bölümü ile 9 Nisan pazar günü yine en çok izlenen dizilerden birisi olacak.

Lise Devriyesi Oyuncuları Kimler?

Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşmaz, Ebru Akel, Asena Tuğal, Yusuf Gökhan Atalay, Gamze Süner Atay, Doğan Akdoğan, Uğur Karabulut, Nurettin Taylan Güner, Nimet Özlem Türay, Özge Özaçar, Güzide Aslan, Ercüment Aydın, Halil Balkanlar, Mehmet Şeker, Oktay Özkan, Munise Özlem Öztürk, Mustafa Karaoğlu, Naim Anıl Korkmaz ve Mehmet Çevik gibi oyuncuların yer aldığı dizi, zengin bir kadroya sahip. Dizinin bu kadar çok izlenmesinde usta ve genç oyunların birlikte yer alması da etkili oluyor.

9 Nisan pazar günü yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Yiğit ile Işıl’ın birlikte hareket etmesi, beklemedikleri bir sürpriz ile karşılaşması ekranlara getirilecek. Lise Devriyesi 3. Bölümü için yayınlanan fragman ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler