Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli Kırmızı Mayosuyla Beğeni Topladı

İlgili Postlar

Serel Yereli Kırmızı Mayosuyla Beğeni Topladı

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam ve Murat Aygen‘in paylaştığı Türk yapımı romantik ve gençlik dizisi Bodrum Masalı’nda Alara karakteriyle ekranlarda kendini göstermeye başlayan Serel Yereli, memleketi İzmir’de soğuk havaya rağmen denize girerek sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sevenlerini bilgilendirdi.

Oyunculuk kariyerini yarıda bırakıp müzik eğitimi için Londra’ya taşınan Serel Yereli memleketi İzmir’e tatile geldi. 

Kış ayına rağmen denize giren Serel Yereli’ye soğuk hava işlemedi. 

Serel Yereli
Serel Yereli

Kırmızı mayosuyla objektife poz veren güzel oyuncu beğeni topladı. Fotoğraflarını yoruma kapatan oyuncunun Instagram hesabında 447 bin takipçiye sahip.

Serel Yereli Kimdir 

27 Şubat 1996 yılında İzmir Göztepe’de dünyaya gözlerini açan oyuncunun Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuduğu bilinmekte. 

Serel Yereli, 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şansını denemek istedi. Yarışmada Shakira‘nın Whenever Whenever şarkısı seslendirdi ancak ilk turda elendi.

Serel Yereli çeşitli müzik disiplinleriyle büyüdü. Tasavvuf müziğinin mistisizmiyle dolu bir evde yetişirken, meraklı doğası birçok farklı türde sanatçıdan etkilendi. The Doors, Nirvana, Pink Floyd, Bob Dylan, Jimi Hendrix, Edith Piaf ve Quenn etkilendiği sanatçılar arasında.

Babasının erken kaybıyla göçebe bir döneme başlayan Serel Yereli, 17 yaşında İstanbul’a taşınarak bir yere ait olma ve sanatsal yönelim arayışıyla oyunculuğa adım attı. Oyunculuğu yarıda bırakıp yeni bir kariyere yelken açmak istedi.

2018 yılında tek başına yazdığı ve Dj Lyan ile birlikte söylediği “One Thing” parçasıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. YouTube’de 3.2 milyon görüntülemeye erişti. 2021 yılında yazdığı ve söylediği “Daddy’s Gone” şarkısını, yine aynı yıl içinde yazdığı ve söylediği “My Inner Pyscho” şarkılarını yayınladı. 2022 yılına geldiğinde ise “None Of The Above” şarkısını müzikseverlerle paylaştı.

Genç müzisyen Spotify’de “Serel” adıyla öne çıkıyor.

2021 yılında “İngiltere’de rahatça soyunabiliyoruz” söylemiyle gündeme düşen Serel Yereli, insanlar rahat olunabileceğini görsün istiyorum. Biz güneş açınca parkta rahatça soyunup ve güneşlenlenebiliyoruz. Kimse kimseye müdahale etmediği için o rahatlığımı sergilemeyip örnek göstermek istiyorum.

İngiltere’ye Ankara Anlaşması ile gidip kendi şirketini kurup fatura kesebildiğini ekleyen Serel Yereli İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve Fransızca olmak üzere 4 dil biliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler