Ana SayfaÜnlülerMelis Sezen'in Külotlu Fotoğrafına Binlerce Yorum Yağdı

İlgili Postlar

Melis Sezen’in Külotlu Fotoğrafına Binlerce Yorum Yağdı

Güzel oyuncu Melis Sezen’in, ELLE dergisine verdiği pozlar çok konuşuldu. Külot ile poz veren ünlü oyuncu Melis Sezen’in son karelerine binlerce yorum yağdı.
İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Melis Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde oynadı. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde üstlense de Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile yıldızı parlayan Melis Sezen, kısa süre içerisinde magazinin en gözde isimlerinden biri oldu.

Dizideki başarısının ardından ödül gecesindeki “Bunu tutuyorum, çünkü elimde şu an” çıkışı ile hafızalara kazınan Melis Sezen, o günden bu yana sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor.

Doğaçlama gelen dans performansları ile de gündeme gelen Melis Sezen İlginç açıklamaları ve kombinleriyle olduğu kadar aniden yükseldiği dans videolarıyla da dillerden düşmüyor. İlginç dansları, iddialı tarzı ve şaşırtıcı konuşmaları ile dikkat çeken Melis Sezen, son olarak Elle dergisi için pozlar verdi.

Melis Sezen'in Külotlu Fotoğrafına Binlerce Yorum Yağdı

Melis Sezen’in dünyada bir süredir yayılan külot modasına uyması ve kapak için ilginç pozlar vermesi onu  sosyal medyanın diline düşürdü.

Külotlu pozu olay oldu

Oyuncunun pozunu görenler yorum yağdırdı. Külotla poz veren güzel oyuncuyu beğenen kadar beğenmeyip eleştirenler de oldu.

Oyuncunun pozunu gören kullanıcılar “Zarafetten uzak olmuş”, “Çok saçma bir poz”, “Bu poza neden gerek duydunuz?”, “Hiç hoş değil” yorumlarında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler