Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç'tan Boşanma Sonrası Gelen İtiraf..

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Boşanma Sonrası Gelen İtiraf..

Geçtiğimiz hafta 5 yıl önce evlendiği model eşi Chloe Loughnan’dan boşanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Kemer’de çıktığı sahnede yaptığı evlilik açıklamasıyla şaşkına çevirdi. Serdar Ortaç’ın evlilik itirafı ve detayları Haberimizde..

Serdar Ortaç Boşandı!

Serdar Ortaç’tan Boşanma Sonrası Gelen İtiraf..

Evlendiği günden bu yana devamlı haklarında çıkan boşanma dedikodularını yalanlayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın ile Chloe Loughnan ile anlaşmalı olarak geçtiğimiz hafta boşanması Magazin Haberlerinde adeta şok yaratmıştı.

Boşanmanın hemen ardından, Antalya Kemer ilçesinde sahne alan ünlü popçu Serdar Ortaç, evliliği hakkındaki yaptığı açıklamasıyla geceye damgasını vurdu.

Serdar Ortaç kimdir?

serdar ortaç ile ilgili görsel sonucu

ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Yerli ve yabancı şarkıcıların gözbebeği olan Antalya Kemer, bu defa Bayram dolayısla yoğunluğunu yaşıyor. Sahne alan şarkıcılar arasında olan Serdar Ortaç, muhteşem sahnesiyle sevenlerine yine eşsiz bir gece yaşattı.

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç: “Neden Alkışlıyorsunuz..”

Şimdiye kadar yapmış olduğu konserlerde ve verdiği ropörtajlarda evliliğin ne kadar güzel bişey olduğunu ve herkesin evlenmesini tavsiye eden ünlü popçu Serdar Ortaç, son sahnesinde sevenlerine bekar kaldığını açıkladı. Açıklaması karşısında alkışlarla karşılaşan ünlü şarkıcı, “Boşanıyorum diye herkes sevindi, bunu asla unutmayacağım , neden alkışlıyosunuz…İnsan boşanınca alkış alırmı abi…”diyerek sözlerine devam etti.

Serdar Ortaç, “Evlilik hakikaten iki tane ruh hastasının işi. Yani normal insan evlenemez abi. Olmaz yani. O yüzden bütün evli adamlara hitaben iki deli bir araya gelmemeli” dedi ve İki deli isimli şarkısını şöyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler