Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç’ın eşi Chloe’den bikini açıklaması

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe’den bikini açıklaması

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe, önceki gün Bebek’te görüntülendi.

Yaptığı spor sonrası banka işlerini hallettiğini söyleyen Chloe, ayaküstü soruları yanıtladı. Dalaman’a bir süreliğine tatil için gittiğini söyleyen İrlandalı güzel, “Bu sene farklı olsun diye başka bir yer denedik. Dalaman’ı çok sevdiler, tekrar gelmek istiyorlar” diye konuştu. Şarkıcının sporunu akşam yaptığı Chloe’e hatırlatılınca, “Serdar bisiklet biniyor. Ben daha hareketli spor seviyorum. Bisiklet biraz kolay geliyor bana. O yüzden bırakıyorum kocamı’ dedi.

Serdar Ortaç Kimdir ?

Şarkıcının geçtiğimiz günlerde boy kompleksiyle alakalı açıklamaları sorulunca, “Serdar sürekli böyle şakalar yapıyor. Ben boyum uzun bir kadınım, bazen topuklu ayakkabılar giyiyorum o şaka yapıyor giyme falan diye…” şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç’ın büyük sıkıntısı karısına…

İşleri Vardı Katılmadı

Hesabından paylaştığı bikinili fotoğraflara karışmadığını söyleyen Chloe, evlerinde bir sorun olmadığı söyledi. Tatildeyim ve hava çok sıcak 35 derecede ne giyeceğim tabiki bikini giyiyorum. Serdar paylaştığım fotoğraflara karışmıyor. Kendi işi için sürekli bikinili fotoğrafları olduğunu söyleyen Chloe, “Benim işim böyle herkes alıştı artık” dedi. Eşinin tatilinin olmadığını söyleyen Chloe,”İşleri vardı katılamadı” dedi. Geçirdiği kaza sonrası Serdar Ortaç’ın, “Bir daha onu yalnız göndermem” açıklamasını Chloe, “Ben bu sene gitmedim zaten. Çok işlerim vardı. Bilmiyorum düşünmedim seneye de gidebilirim tatil için. Bilmiyorum yani” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler