Ana SayfaÜnlülerBerkay Açıkhava'da Yıktı Geçti!

İlgili Postlar

Berkay Açıkhava’da Yıktı Geçti!

Berkay, organizasyonunu çok büyük bir prodüksiyon’un gerçekleştirdiği “özel bir firmanın konserleri kapsamında önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını büyüleyen, Berkay haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı. Berkay, dünya starlarını da ev sahipliği yapan İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleştirilen konser serisi kapsamında dün gece müthiş bir müzik ziyafeti verdi. Dev bir prodüksiyon ile sahne alan sanatçının ilk sürprizi, özel tasarlanmış sahnesiydi.  sahne içine yerleştirilen basamaklar ile orkestrası için özel ışıklandırılmış bir bölme yaratan Berkay 13 kişilik orkestrası ile beraberdi.

berkay

‘İnanırım’ Şarkısı İle Başladı!

Konserine “İnanırım” şarkısıyla başlayan Berkay, eski ve yeni şarkılarını Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi. Konserin ilk bölümünde ünlü bir markanın kıyafetiyle başlayan , ikinci bölümde ise yine aynı şekilde devam eden Berkay 140 kişilik bir ekibin çalıştığı konserde söylediği şarkılarla bol bol alkış aldı. Berkay’ın muhteşem performansına eşlik eden görsel şovları ise en az şarkıları kadar beğeni topladı.

berkay

Sahne Özel Tasarımdı…

Berkay’ın farklı tarzlara dokunan müziğini her kesime yansıtabilmesi adına sahne çok boyutlu hazırlandı. Görsel show içeriği, yine sahne tasarımını da yapan Selçuk Güçer liderliğindeki çok uluslu bir ekip tarafından oluşturuldu. Bu benzersiz şov için özel olarak hazırlanan görüntüler 3 aya yayılan bir sürede Birleşik Krallık, Almanya ve Hollanda’da tasarlandı. Görsellerin hazırlanmasında üç boyutlu illüzyonlar oluşturacak teknikler kullanıldı. Sahnenin bazı şarkılarda gösterinin etkin bir unsuru, bazı şarkılarda da dekor olarak kullanıldığı konser için Türkiye‘de bir ilk olarak “yaşayan” bir sahne tasarlandı. Görsel bir şölene dönüşen bu konser için Berkay, 200 bin TL harcadı.

berkay

Açıkhava’da Arabesk Rüzgarı Esti!

Kendine farklı bir kitle yaratan Berkay Taburcu, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, Sen Varsın, Benim Hikayem gibi sevilen şarkılarından sonra arabesk şarkılara geçti. “Ağla Gözüm, Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş” şarkılarıyla arabesk rüzgarına kapılan seyirciler, konserin ikinci yarısında ise Berkay’ın enerjisiyle ayağa kalkarak durmadan dans etti.

berkay şahin

Yıldızlar Akın Etti…

Aralarında Zeynep Bastık ,Enis Arıkan, Hazal Filiz Küçükköse, Buse Terim, Volkan Bahçekapılının da bulunduğu isimler bu müzik ziyafetine katılarak Berkay’ın mutlu gününe eşlik etti.

berkay şahin zeynep bastık         berkay enis arıkan         berkay         berkay

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler