Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç, hastalıktan kurtulmak için ayda 40 bin lira ödüyor...

İlgili Postlar

Serdar Ortaç, hastalıktan kurtulmak için ayda 40 bin lira ödüyor…

Geçtiğimiz hafta yıllardır mücadele ettiği hastalığı atlattığını duyuran ünlü sanatı Serdar Ortaç’ın yurt dışından gelen özel bir ilacı hala daha kullandığı ve bu ilacın aylık 40 bin lira değerinde maliyeti olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde…

2014 yılında MS hastalığına yakalanan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kendisini yataklara düşüren hastalıktan kurtulmak için varını yoğunu döküyor. Geçtiğimiz hafta hastalıktan kurtulduğunu açıklayarak sevenlerini mutlu eden Ortaç’ın, hastalıktan kurtulmak için harcadığı para oldukça yüklü.

Aylık 40 bin lira…

MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç’ın, bu hastalıktan kurtulmak için yurt dışından özel bir ilaç getirttiği ve bu ilacı aylık 40 bin liraya mal olduğu iddia edildi. Serdar Ortaç’ın ve eşinin hastalıkla mücadele etmek için varını yoğunu harcadıkları konuşuluyor.

Sevenlerini üzmemek için mi?

Hastalığın aylık maliyetini duyanlar, Serdar Ortaç’ın hastalığı yendiğini duyurmasının sevenlerini üzmemek için olduğundan şüphelenmeye başladı. Ortaç’ın hastalığının devam ettiğinden, ancak hayranlarını üzmemek için bunu gizlediği iddiaları düşünülmeye başlandı. Serdar Ortaç, eş ile birlikte Amerika turnesinde. Sevenleri, sağlık durumunu merak ediyor.

Serdar Ortaç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler