Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'den Erhan Çelik'e gönderme: "Bitti bütün dertler"

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den Erhan Çelik’e gönderme: “Bitti bütün dertler”

Sanatçı Gülben Ergen’den eski eşi Erhan Çelik’e gönderme! Ergen, Erhan Çelik’in biten evlilikleri ile ilgili “Yaşandı, bitti. Arkama bakmam” sözlerine, “Bitti bütün dertler, yerini aldı gülmeler” sözleri ile karşılık verdi. Detaylar haberimizde…

Üzüntülü günler bitti…

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik’ten boşandıktan sonra sosyal medya hesabından genellikle üzüntülü olduğu mesajını veren paylaşımlar yapıyordu. Ancak, son paylaşımı ile artık zor günlerin geride kaldığını sinyalini verdi.

Yaşandı, bitti. Dönüp arkama bakmam…

Erhan Çelik, son olarak Gülben Ergen ile bitirdikleri evlilikleri ile ilgili “Ben bu konuda konuşmayacağım.Yaşandı, bitti. Geride kaldı. Dönüp arkama bakan bir yapım hiç olmadı.” diye konuşmuştu.

Bitti bütün dertler, yerini aldı gülmeler…

Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik’in evlilikleri hakkındaki sözlerinin ardından sosyal medya hesabından oğlunun güldüğü bir videoyu paylaştı. Ergen, paylaşımına “İşte hayat bu… Bitti bütün dertler, yerini aldı gülmeler.” notunu ekledi.

Gülben Ergen’in bu paylaşımı, eski eşi Erhan Çelik’in evliliği hakkındaki konuşmalarına karşılık bir gönderme olarak değerlendirildi.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik çifti, iki yıl önce büyük bir aşkla nikah masasına oturmuşlardı. Ancak, iki yıllık evliliklerinin son günlerinde üstlerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Mutlulukları sonlanan çift, boşanarak yollarını ayırmışlardı. Ergen ve Çelik çifti, evliliklerinin ardından sosyal medya hesaplarında yakın markajda. Yaptıkları her paylaşımın altında bir gönderme aranıyor.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler