Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç, Ebru Gündeş'in önünde diz çöküp özür diledi!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş’in önünde diz çöküp özür diledi!

Dört yıldır küs olduğu eski dostu Ebru Gündeş ile barışmak için her yola başvuran Serdar ortaç, sonunda başardı. Gündeş, sahnenin ortasında önünde diz çöküp af dileyen Ortaç’ı affetti. İşte detaylar…

Serdar Ortaç bu defa başardı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, önceki akşam Şişli – Günay Restaurant’ta sahne aldı. Gündeş’i izlemeye gelenler arasında, haftalardır barışmak için her yolu deneyen eski dostu Serdar Ortaç da vardı. Serdar Ortaç, sürpriz hamlesi ile bu defa Gündeş’in gönlünü aldı.

Yapımcıları araya girdi

Programının ilk yarısında eski dostu Serdar Ortaç ile göz teması bile kurmayan Ebru Gündeş, Ortaç’a karşı son derece soğuk tavırlar sergilemiş, selam dahi vermemişti. Araya giren, hem Serdar ortaç’ın hem de Ebru Gündeş’in yapımcısı Hüseyin Emre, sahneye çıkıp “Huysuz oğlumla sevgili kızımı barıştıralım mı?” dedi. Hüseyin Emre’nin bu hamlesinin ardından Ebru Gündeş oldukça isteksiz bir halde izleyicilere dönüp “Serdar Ortaç’a kocaman alkış istiyorum, hoş geldin.” dedi.

Ebru Gündeş’te manidar yanıt

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş’in bu tavrının hemen ardından sahneye koştu ve Gündeş’in elini öptü. Serdar Ortaç, Ebru Gündeş’e “Bizi dargın zannediyorlar. Küs müyüz?” diye sordu. Gündeş son derece manidar bir şekilde “Değilmişiz” diye yanıt verdi. Ardından da mikrofonu Serdar Ortaç’a verip kulise yöneldi.

Serdar Ortaç Ebru Gündeş’in önünde diz çöktü

Serdar Ortaç’ın Ebru Gündeş’i bırakmaya niyeti yoktu. Ortaç, sahneden ayrılmaya çalışan Ebru Gündeş’e bir hamle daha yaptı ve önünde diz çöktü. Ortaç, “Hadi, ‘Bilsem ki’ şarkısını beraber okuyalım” dedi. Gündeş, Ortaç’ı kıramadı ve iki eski dost şarkıyı birlikte seslendirdi. Ebru Gündeş, şarkı sonrası “Hayatta en önemli şey sağlık. Sana hayır deme şansım yok” diye konuştu.

Şehitleri duyunca programı bitirdi

Gündeş, Afrin’de 11 şehit olduğu haberini alır almaz programı yarıda kesti.

Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş, dört yıl önce Reza Zarrab’ın tutuklanması zamanında Ortaç’ın Gündeş’i hiç aramaması ve altı ay sonra gerçekleşen düğün törenine davet etmemesi ile küsmüşlerdi. Ortaç, sonunda eski dostu ile barışmayı başardı.

Ebru Gündeş kimdir?

Serdar Ortaç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler