Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç, Ebru Gündeş ile barışmak için Cumhurbaşkanından yardım isteyecek!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş ile barışmak için Cumhurbaşkanından yardım isteyecek!

Arasının açık olduğu eski dostu Ebru Gğndeş ile barışmak için her yolu deneyen Serdar Ortaç, barış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyebileceğini ifade etti. Ortaç, “Sahnesine gidebilirim” dedi. Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş ile barışmak için her yolu deniyor

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sahnesi öncesi basın mensuplarına aralarının açık olduğu eski dostu Ebru Gündeş hakkında açıklamalarda bulundu.

Ebru abla beni affetsin bir şeyler yapın

Serdar Ortaç, kısa süre önce konser için gittiği bir ilde yemek için girdiği restorana ertesi gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geldiğini ifade ederek, “Bir gün beklesem reisle aynı gün orada olacağız. Ona hemen derdim orada; ‘Ebru abla beni affetsin bir şeyler yapın.’ Bu işin şakası tabii.. Onu görmek yeterli. Şu an herhangi bir şey yok ama sahnesine giderim en azından. Gözünün içerisine bakarım, kızmaz zaten. Sever o beni. Abarttılar. Biz arkadaşız Ebru ile dostluğum bitmez artık” diye konuştu.

Barış haberleri ile başlayan 2018 yılının ilerleyen günlerinde Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş’ten de barış haberi bekleniyor.

Yıllar önce iki yakın dost olan Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş’in arası, Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ın gözaltına alınması ile bozulmuştu. Ebru Gündeş, o sıralar kendine destek olmayan Serdar Ortaç ile küsmüştü. Ortaç, şimdilerde Gündeş ile barışmak istiyor.

Ebru Gündeş kimdir?

Serdar Ortaç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler