Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim Dizisine Reyting Şoku! Dizi Final mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim Dizisine Reyting Şoku! Dizi Final mi Yapıyor?

Star Tv’nin iddialı yapımlarından olan Seni Çok Bekledim dizisi final mi yapıyor? Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı dizi son bölümde yayın gününü değiştirmişti. Cuma gününden çarşamba gününe alınan dizide beklenen reyting yükselişi olmadı. Kanal ne karar verdi? Detaylar haberimizin devamında…

Final mi Yapıyor?

Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı dizi son bölümde yayın gününü değiştirmişti. Cuma gününden çarşamba gününe alınan dizide beklenen reyting yükselişi olmadı. Ekrana gelen 12’nci bölümüyle; Total’de 31, AB’de 26 ve 20+ABC1’de de 25. sırada yer aldı. Reytinglerde bir türlü istenen sonucu alamayan dizinin final yapmaya hazırlandığı da iddia edildi.

Son Bölümde Yaşananlar

Erol, Cemal’in verdiği vitaminlerle kötü oluyor ve tam Sibel, her şeyi anlatacağı sırada onların önüne düşüp ölüyor. Erol oracıkta ölüyor ve tüm aile yasa boğuluyor. Cemal, perişan oluyor. Selo ile Meryem, Sibel’i Erol’un mezarının başında ağlarken görüyor ve onun oğlu olduğunu anlıyor.

Sibel, bayılınca Selo ile Meryem onu hastaneye götürmek istiyor. O ise, onlara Cemal’in yıllar önce oğlunu kendisinden koparıp götürdüğünü, Mihre’nin depremde kaybettiği oğlunun yerine koyduğunu anlatıyor. Ayliz, Kadir ile Cemal’in tartışmalarını duyup aslında Erol’un kendisinin öz kardeşi olduğunu duyuyor.

Kadir’in, bunu bilip kendisinden sakladığı için hemen evi terk ediyor. Kardeşine kavuşamadan onun ölümünü izlediği için büyük bir çöküntüye uğruyor. Ayliz’i bulan Kadir, ona tüm olanları tek tek anlatıyor. İsmet, Selo’nun kaybolan babasıyla kardeşinin fotoğrafını, Kadir’in odasından alıp kopyasını yaptırıyor. Fotoğrafı Selo’ya veriyor.

Selo’ya gelen fotoğraf asıl fotoğraf çıkıyor. Fotoğraf düşüp kırılınca Selo. fotoğrafın arkasındaki yazıyı okuyor ve Kadir’in abisi olduğunu öğreniyor. Mihre de, yaşayan bir oğlu olduğunu onunda Selo, olduğunu öğreniyor. Selo, İsmet’e inanmıyor.

İsmet, kendisinin de inanmayıp DNA testi yaptırdığını, bunu Cemal’in öğrenip kendilerini tehdit edip fotoğrafı aldığını itiraf ediyor. Kadir, Ayliz’i arkadaşında bulup ona gerçekleri anlatıyor. Midesi bulanan Ayliz, hamile olup olmadığından emin olamıyor. Selo, Kadir’in karşısına gidip onun abisi olduğunu söylüyor. Oda bildiğini söylüyor.

Seni Çok Bekledim 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selo Kadir’in Abisi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler