Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim Dizisi Final Mi Yapıyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Seni Çok Bekledim, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Erol, Meryem’in Selo’yla bir olup kendisine oyun oynadıklarını öğrenip üzülür. Mihre, babasının mezarının açılmasını istemez İsmet’le Songül, Selo’nun Kadir’in kardeşi olduğunu anlayıp gizlice DNA testi yaptırır. Selo ile Kadir, kardeş çıkar. Seni Çok Bekledim dizisi final mi yapıyor?

Cuma Dizileri 2020

Seni Çok Bekledim Dizisi Final Mi Yapıyor?

Seni Çok Bekledim dizisi, beklenen reytingleri yakalayamadığı için, final kararı aldığı duyuldu. Ancak dizinin yapım şirketinden kesin bir açıklama gelmedi. Dizinin reytinglerinin beklenenin altında olduğu biliniyor. Seni Çok Bekledim dizisi, 13. bölümüyle final yapması bekleniyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Sibel, yoğun bakımdan normal odaya alınır. Cemal, hemen adamını Sibel’in yanına gönderip, polislere kendilerini ele verecek ifade vermemesini söyleyip onu tehdit eder. Mihre, hastaneden çıktıktan sonra Sibel’in eve getirilmesini istier.

Cemal Mihre’ye, Kadir’in kendisini onun babasını öldürdüğünden şüphelenip mezarını açtırmak istediğini söyler. Mihre, onların kavgasından babasının mezarında rahatsız edilmesini istemez. Kadir annesine, Cemal’le kendileri arasında bir karar vermesini, o olduğu sürece o evde yaşamayacaklarını söyler.

Erol, aşık olduğu Meryem’in, Selo’yla iş birliği yapıp kendisine oyun oynadığını öğrenince büyük hayal kırıklığına uğrar. Onlara her şeyin bir kaza olduğunu anlatır. Daha sonra intihar etmek için arabasını son gaz sürer. Polislere yakalanınca eve döner. Meryem, abisinin hapiste öldürüldüğünü öğrenir.

Songül, Sibel’le Cemal’in konuşmalarından Erol’un onların oğlu olduğunu duyar. İsmet, Kadir’in diş fırçasını alıp Selo’ya kardeş olup olmadıklarını anlamak için DNA testi yaptırır. Testin sonucunu alan İsmet, Kadir’le Selo’nun kardeş olduklarını öğrenir. Ona bu durumu söylemek için zaman kollar.

Meryem, abisinin cenazesini kaldırdıktan sonra Erol’un evini basar. Selo’da, ona engel olmak için peşinden girer. Meryem, abisinin masum olduğunu, Cemal’in onu tehdit edip suçu üzerine aldırdığını haykırır. Selo da Hasan’ın, mahkemede gerçekleri söylemeye karar verdiğini anlatır.

Kadir, Erol’un gerçekleri anlatıp teslim olmasını ister. Cemal, Erol’la birlikte annesi ve Sibel’in de yalan ifade verdiğini söyler. Kadir, dönen dolapları duyunca şok olup ne yapacağını bilemez. İsmet, Kadir’e Selo’yla kardeş olduklarını söylemek için yanına gider. Kadir, sonra deyip İsmet’i geçiştirir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler