Ana SayfaKültür ve SanatMüzikŞenay Lambaoğlu Yepyeni Bir Tekli Çıkardı! Müzik İyileştirir Şarkısının Klibi Yayınlandı!

İlgili Postlar

Şenay Lambaoğlu Yepyeni Bir Tekli Çıkardı! Müzik İyileştirir Şarkısının Klibi Yayınlandı!

Başarılı şarkıcı Şenay Lambaoğlu’nun, imzasını attığı her projede başarılı olduğunu ve adından çok söz ettirdiğini biliyor. Başarılı şarkıcı, pandemi sürecinde de boş durmadı. Şenay Lambaoğlu yepyeni bir tekli çıkardı. Müzik iyileştirir şarkısının klibi yayınlandı. Detaylar haberimizde….

Şenay Lambaoğlu Kimdir?

Şenay Lambaoğlu Yepyeni Bir Tekli Çıkardı!

Şenay Lambaoğlu, “Müzik İyileştirir” isimli yepyeni şarkısını müzikseverler ile buluşturdu. Ünlü şarkıcı Şenay Lambaoğlu, söz ve müziğinin yanı sıra prodüktörlüğünü de üstlendiği ”Müzik İyileştirir” projesinin düzenleme, mix ve mastering çalışmalarında Hakan Kurşun ile birlikte yaptı. Yeni Teklinin kapak fotoğrafı İsmail Acar, tasarımı ise Melek Boçoğlu imzası taşıyor. Başarılı sanatçı, dünyaca yaşadığımız COVID-19 süreci ve evde kaldığımız şu dönemlerde müziğin ne kadar önemli ve herkes için iyileştirici gücü olduğunu da vurguladı.

Müzik İyileştirir Şarkısının Klibi Yayınlandı!

Şeney Lambaoğlu, yeni şarkısının klip çekimi için Bora Balar’ın yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Sanatçı, karantina dönemi ve sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu dönemde evinin kapılarını yeni klibi için açtı. Şenay Lambaoğlu yeni şarkısı Müzik İyileştirir ile ilgili duygularını ise şöyle dile getirdi; “Pandemi günlerinde müziğe sığındım ve müzikle şifa buldum. Müziğin iyileştirici gücü tüm o zor günlerde bana umut verdi.”

Şenay Lambaoğlu’nun yeni şarkısı Müzik İyileştirir’in klibi, Ada Müzik etiketi ile 19 Haziran tarihi itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

İşte Şenay Lambaoğlu’nun ‘Müzik İyileştirir’ şarkısının klibi….

 PANDEMİ GÜNLERİNDE MÜZİĞE SIĞINDIM!

Şenay Lambaoğlu yeni şarkısı ile ilgili duygularını ise şu şekilde dile getirdi: “Pandemi günlerinde müziğe sığındım ve müzikle şifa buldum. Müziğin iyileştirici gücü tüm o zor günlerde bana umut verdi”.

Şenay Lambaoğlu’nun yeni şarkısı Müzik İyileştirir’in klibi, Ada Müzik etiketi ile 19 Haziran tarihi itibariyle tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler