Ana SayfaDizilerSen Çal Kapımı Dizisi Final mi Yapıyor? Yapım Şirketi Açıkladı

İlgili Postlar

Sen Çal Kapımı Dizisi Final mi Yapıyor? Yapım Şirketi Açıkladı

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi final mi yapıyor? Dizinin yapım şirketi açıkladı. Detaylar haberimizin devamında…

Sen Çal Kapımı Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Hande Erçel ve Kerem Bursin gibi iki iddialı başrol oyuncusunu büyük umutlarla ekrana getiren Sen Çal Kapımı dizisi Cumartesi akşamları bir türlü istenilen reytinge ulaşamayınca final kararı alındığı söylenmişti.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin’in yer aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ adlı dizinin kanal tarafından bitirilmesi için karar alındığı söylenmesinin ardından dizinin yeni sezonda da devam edileceği duyrulmuştu.

10 Nisan Cuma günü sezon finali yapılacağı söylenen dizi koronavirüs engeline takıldı. Yapım şirketi sezon finalinin ertelendiğini duyurdu.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada, Sette yaşanan covid vakaları sebebiyle sezon finali bölümü bu hafta ekrana gelemeyecek. Sezon finali bölümümüz haftaya yayında olacak, anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Sen Çal Kapımı Dizisinde Son Bölümde Yaşananlar

Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde… Serkan’ın rahatsızlığı Eda’yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır. Diğer taraftan Selin vazgeçmemeye kararlıdır. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan’ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirmiştir. Eda ve Serkan aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsatı bulabilecekler mi?

Bomba Ayrılık!..Sen Çal Kapımı Dizisine İlayda Çevik Geldi Ünlü Oyuncu Ayrıldı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler