Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in yapımcısı, şiddet sahnelerini eleştirenlere yanıt verdi: Kadına şiddeti gözler...

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı, şiddet sahnelerini eleştirenlere yanıt verdi: Kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz

Ekranlara ilk bölümü iddialı bir giriş yapan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcısı, şiddet sahneleri ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi. Osman Sınav, “Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Sen Anlar Karadeniz iddialı bir başlangıç yaptı

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisi, iddialı bir başlangıç yaptı. Öyle ki, reyting listesinde galibiyeti elden bırakmaya Diriliş Ertuğrul dizisinin bile adeta tahtını salladı.

Sen Anlat Karadeniz’deki kadına şiddet eleştirildi

Sen Anlat Karadeniz dizisi, ilk bölümü ile kadına yönelik şiddet konusunda çokça eleştiri aldı. Dizinin yapımcısı,”Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz.” şeklinde yaptığı açıklama ile diziyi savundu.

Osman Sınav: Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu’na verdiği röportajda “Şiddet sert bir şeydir. Onu hafifletmek, mazur göstermektir. Yapanlar, önce kendilerine iki tokat atsınlar. Ölenler (kadın cinayetleri) varken, neyi hafifletebiliriz? Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz.” diye konuştu ve diziyi eleştirenlere yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler