Ana SayfaDizilerMeryem dizisinin bugün akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak!

İlgili Postlar

Meryem dizisinin bugün akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak!

Kanal D ekranın sevilen dizisi “Meryem” yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. “Meryem” dizisinin bugün akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde (26. Bölüm) neler yaşanacak ve dizi hakkında merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

“Meryem” dizisinin 26. Bölümünde neler yaşanacak?

Oktay, Meryem’in karşısına çıkmak zorunda kalır ancak işler Oktay’ın planladığı gibi gitmez. Oktay, Selma’yı yaralar ve Meryem’i kaçırır. Savaş, Oktay’ın yaşadığını, Meryem’in kaybolduğunu aynı anda öğrenir. Meryem’i kurtarmak için Oktay’ın peşine düşer.

Sadece Savaş değil Güçlü, Burcu hatta Yurdal bile seferber olurlar. Suzan, Oktay’ın neler yaptığını duyunca onun arkasından çekilir ancak intikamından vazgeçmeyecektir. Derin ise hem Savaş hem de Oktay için korkmaktadır.

 “Meryem” dizisinin seyirciyle buluşmasına saatler kaldı!

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümünde Meryem dizisinde Savaş, evlerini kurtarmak ve ailesini korumak için çabalarken bir yandan da peşlerindeki hayaletin kim olduğunu bulmaya çalıştı. Oktay Derin’e siyah bir zarf verdi. Zarf kendisi gibi kara bir haber taşımaktaydı. Oktay’ın planladığı bir cinayeti haber vermektedir. Bu habere göre tüm kahramanlarımızın tanıdığı biri tüm kahramanlarımızın tanıdığı başka birini öldürmeye uğraştığını anlattığı 25. Bölümde Savaş ve Meryem bir yandan dışardan gelen engellerle boğuşurken bir yandan aşklarına tutunmaya uğraşırlar.

Kanal D ekranlarında Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş’ı konu alan Meryem dizisi 31 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek!

“Meryem” dizisinin Künyesi

Yapım                                  : TMC

Yapımcı                               : Erol Avcı

Yönetmen                         : Feride Kaytan

Proje Tasarım                   : Duygu Albayrak

Senaryo Süpervizörü     : Emre Özdür

Senaryo                              : Meryem Gültabak

Uygulayıcı Yapımcı        : Hülya Gürsoy

Müzik                                  : Kıraç ve Garbiyeli

 “Meryem” dizisinin  Oyuncu kadrosu

Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayşin Turan (Meryem), Cemal Toktaş (Oktay), Açelya Topaloğlu (Derin), Bestemsu Özdemir (Beliz), Uğur Çavuşoğlu (Yurdal), Serenay Aktaş (Burcu), Kenan Acar (Güçlü), Sema Öztürk (Tülin), Ayten Uncuoğlu (Nurten), Özge Özaçar (Naz Sargun), Necmi Yapıcı (Ertan Komser), Gülden Avşaroğlu (Selma), Sonat Dursun (Rıza), Serhan Onat (Berk), İpek Tenolcay (Suzan Şahika), Mert Altınışık (Kaan)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler