Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'in En Heyecanlı Bölümünde Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in En Heyecanlı Bölümünde Neler Yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz 31. son bölüm ATV’de bu akşam yayınlandı. Dizinin 32. yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir karısı Nefes’i tekrar kendine isteyecek. Bunun için herkes seferber oluyor. Fatih’in Berrak’a olan aşkının farkında olan Murat ona açılması için yardım etmeye çalışıyor. Fikret’in söyledikleri Saniye’yi bir kez daha vicdanı ile baş başa bırakır. Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Öykü Gürman, Sinan Tuzcu gibi isimlerin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde hangi sorulara yanıt aranacak? Sen Anlat Karadeniz’in 31. son bölümünde neler yaşandı? İşte son bölüm özeti ile dizi hakkında merak edilenler…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Bu bölümde neler yaşandı?

İstedikleri gibi bir düğün yapamayan Tahir ve Nefes’in düğünleri, bölüm boyunca izleyenleri mutlu eden anlara sahne oldu.

Tahir Nefes’e gerçek bir düğün yapacağını söyler. Saniye, vicdanının sesine kulak verip Sakine’nin mezarının başına gider. Bu sırada Fikret onu arar. Tahir, bundan sonra “Her şey çok güzel olacak” der. Vedat’ı telefonla arayan Rüstem, hapishaneden kaçtığını söyler. Vedat nerede olduğunu onu yurtdışına çıkaracağını söyler. Rüstem Fikret’in yanından aramıştır. Fikret onunla çok işi olduğunu söyler.

Asiye Nefes’i düğüne hazırlamak için kolları sıvar. Berrak ve Esra da ona yardımcı olmak için ellerinden ne gelirse yapacaklarını söyler. Saniye de yaprak sarmasını kendisinin yapacağını söyleyerek yine şaşırtmaya devam eder. Cemil eve gelince Nazar ve Mercan’a sitem eder. Bu arada Murat ve Fatih iş yerine gelir. Mustafa onları elinde sopa ile beklemektedir. Başlarına gelecekleri fark ednce salavat getirmeye başlarlar. Mustafa elindeki sopa ile tam Yangazlara girişecekken Tahir imdatlarına yetişir.

Nefes’in istenmesinde yaşanan komik anlar, gelin hamamında yaşanan keyifli sahneler ve gelinliğiyle horon tepen Nefes’in mutlu anları derken bölüm bu kez beklenmedik bir şekilde Vedat’ın kötülüklerinden uzak sürdü.

Nazar’ın Vedat tarafından dövülmesiyle olaylar çığrından çıktı!

Düğüne gelmeyen Nazar’ı arayan Berrak, Vedat’ın onu dövdüğünü öğrendi. O sırada yanında olan Murat, durumu öğrenir öğrenmez Vedat’ın evine gitmek istedi.Fatih ve Berrak da onunla birlikte Vedat’ın evine gitti.Murat, Nazar’ın başına gelenlerden sonra kendisini tutamayıp bahçeye daldı ve belindeki silahı çıkardı.

O sırada Fatih, ikizinin elinden silahı aldı ve Vedat’ın adamlarından birisi silahını ateşleyince kurşun Fatih’in kalbine geldi.Murat şok olmuş vaziyette kalakaldı, Fatih, Berrak’ın kucağına düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler