Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'e, Kurtlar Vadisi'nden bomba transfer! İlk bölüm ne zaman yayınlanacak?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’e, Kurtlar Vadisi’nden bomba transfer! İlk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz’e, Kurtlar Vadisi’nden bomba transfer! atv ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni yayın dönemine start vermek için gün sayarken, dizinin oyuncu kadrosuna katılan yeni isim dikkat çekti. Sen Anlat Karadeniz dizisine, Kurtlar Vadisi dizisinden sürpriz bir isim dahil oldu. Hangi Kurtlar Vadisi oyuncusu Sen Anlat Karadeniz dizisine katıldı? Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İlk bölüm ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz’in Oyuncusu İrem Helvacıoğlu Neden Hastaneye Koştu?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

atv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan, yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapmasının yanı sıra bu iddiasını sezon boyunca sürdüren, reyting listelerini alt üst eden, sıra dışı hikayesi ile dikkat çeken Sen Anlat Karadeniz dizisi, yeni yayın dönemine start vermek için gün sayıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisi, yeni sezona ilk bölümü ile Eylül ayının ikinci haftası girmeyi planlıyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisine katılan Kurtlar Vadisi dizisi oyuncusu kim?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken diziye, Kurtlar Vadisi dizisinden bomba bir transfer gerçekleşti. Kurtlar Vadisi dizisindeki üstün performansı ile dikkat çeken usta oyuncu Erdal Cindoruk, Sen Anlat Karadeniz oyuncu kadrosuna katıldı.

Erdal Cindoruk’tan Sen Anlat Karadeniz dizisi açıklaması

Ünlü oyuncu Erdal Cindoruk, Sen Anlat Karadeniz dizisi ve dizideki rolü ile ilgili şunları söyledi: Sen Anlat Karadeniz uzun süredir yakalanamayan reytingleri yakaladı ve yeni sezonunda ben diziye dahil oldum, dolayısıyla oldukça heyecanlıyım. Dizide yine tehlikeli bir adamı oynuyorum. Her ne kadar sektöre bu tip rollerle başladıysam da uzun süredir bir mafya babasını oynamamıştım. Bu sefer bilge, ne dediğini ne yaptığını bilen bir “mafya babasını” oynuyorum.

Erdal Cindoruk kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisi, yeni sezonda hikayesine yapılan vurgular ile yine ekranlarda fırtınalar estirecek. Erdal Cindoruk’un da mafya babası kötü bir adamı canlandırarak heyecan katacağı Sen Anlat Karadeniz dizisi için geri sayım başladı.

Sen Anlat Karadeniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler