Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'den 32. Bölüm Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’den 32. Bölüm Fragmanı Geldi!

Sen Anlat Karadeniz dizisi 31. yeni bölümüyle 21 Kasım Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman’ın başrollerindeki dizinin yeni bölümü yine dikkat çeken sahnelerle doluydu. 31. bölümün finalinde ise Tahir’in kardeşi Fatih vuruldu. İzleyiciler Fatih’in akıbetini merak ediyor? Fatih yoksa diziye veda mı ediyor? Akıllardaki soru işareti bu. 32. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. İlk görüntülerde Fatih’in hastaneye kaldırıldığı görülmekte.

ATV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz 31.bölümü seyirci ile buluştu. Her bölümü soluksuz izlenen Sen Anlat Karadeniz 31.son bölümde; Nefes ve Tahir usulünce bir düğün havasına girer. Kız istemesinden gelinliğine kadar her şey dört dörtlüktür ve muhteşem bir düğünle yeni hayatlarına ilk adımı atarlar. Yangazlar ise iki ayrı sevda peşinde koşmaktadır. Fatih Berrak’a olan hislerini açıklamak için ter dökerken, Murat ise Nazar’ın şiddet görmesi ile çılgına dönecektir. Yangazlar, Nazar için Vedat’ın kapısına dayanır. Vedat’ın adamları ile karşı karşıya kalırlar ve Fatih kör bir kurşunla ağır yaralanır. Son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Fatih’in haberini alan Tahir öfkeden deliye dönerken, Nefes ise büyük suçluluk hissetmektedir. Saniye Hanım yine faturayı ona çıkarırken, Nefes’in aşkı bu yükü göğüslemeye yetmeyecektir. Yiğit ile beraber yeni bir yola çıkmaya karar verir. İşte, nefes kesen son bölümün ardından yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 32.bölüm fragmanı…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

 

Videodan 32. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Yeni bölümde Fatih’in akıbeti şimdiden büyük merak konusu oldu. Fatih’i oynayan Furkan Aksoy’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenirken gelen yeni tanıtımda Tahir’in kardeşinin hastaneye kaldırıldığı görüldü. Tahir, Vedat’ın evine gitmek isterken, Ali onu durduracak. Bu arada Saniye Hanım, Fatih’in vurulmasından sonra Nefes’e büyük bir tepki veriyor. Bundan sonra hangi oğlunun canıyla sınanacağını soran Saniye, Nefes’in önünde yığılıp kalıyor. Vedat, olanlardan büyük memnuniyet duyarken, Nefes’in Yiğit’i de alıp gittiği ve yeni bir hayata başlayacaklarını söylediği duyuluyor. Nefes, bu yaşananlardan kendisini sorumlu tutup Tahir’i terk mi edecek? Yeni bölümde bu sorunun yanıtını bulacağız.

Yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 32.bölümü ile 28 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler