Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz'de Vedat Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’de Vedat Geri Dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz 35.son bölümde; Vedat’ın acımasızca işkenceye maruz bıraktığı kadınların her biri, öc almak için onu kaçırıp rehin tuttu. Mercan, gizli şekilde Vedat’ı öldürme girişiminde bulunduğu esnada Berrak, Vedat’ın hain tuzağına düşüp ölümle burun buruna geldi. Sen Anlat Karadeniz 36.bölüm fragmanı geldi.

Tahir, Vedat’ın hakkından geliyor!

ATV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estiren Sen Anlat Karadeniz 35.son bölümde; Vedat’ın geçmişte acıların en büyüğünü yaşattığı, elem ve ızdırap çektirdiği kadınlar, şimdi çektiği her türlü sıkıntının bedelini ödetmek için onu kaçırıp rehin tuttu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat için hazırladıkları intikam planını uygulamak üzere harekete geçen kadınlar, onu aracın bagajına yerleştirip kaçırmaya kalkıştıkları sırada yolda beklenmek bir şekilde polis çevirmesine yakalandılar. Fakat kim olduğunu saklayan Fikret’in yardım ve desteği sayesinde, kadınların imdadına yetişerek sekteye uğrayan planları kılpayı başarıyla sonuçlandı. Nefes’in başlattığı iş girişiminden haberi olup bundan rahatsızlık duyan Saniye ile oğlu Tahir arasında gerilim dolu tartışma yaşandı ve onu Kaleliler Konağı’ndan kovma kararı alarak tüm kapıları yüzüne kapatmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 36.bölüm fragmanı bekleniyor. Berrak, başta Nefes olmak üzere diğer tüm kadınlardan gizli bir şekilde Vedat’ın canına kıyma hamlesinde bulunması üzerine, onun oyununa gelerek bu kez ölümle burun buruna gelen ismin Berrak’ın olmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı;

Sen Anlat Karadeniz son bölümde; 

Kadınlar Vedat’ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar? Nefes Lezzetler’in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı’nın kapıları kapanır. Vedat’ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan’ın konumuna düşer.
Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 36.bölümü ile 26 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler