Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz Dizisi 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Dizisi 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, sezon finali ile gündeme bomba gibi oturmuştu. Sezon finalinden sonra uzun zaman konuşulan dizinin 2. sezon tanıtımı hayranları ile buluştu. Tahir ölecek mi? Nefes bundan sonra ne yapacak? Detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz dizisi setine ziyaret

Sen Anlat Karadeniz Dizisi 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Atv ekranlarında geçen sezonun flaş dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni sezonda namını sürdürüp reytingleri kimseye vermeyeceğe benziyor. Sezon finali yaptıktan sonra tatil boyunca konuşulan, hayranları tarafından dizinin bir an önce başlamasını beklenen dizi sevenlerine müjdeli haberi paylaştı.

Hem yönetmen grubunda hem de senarist grubunda değişikliklerin yapıldığı dizi, yeni sezonda yine iddialı sahneleriyle izleyicileri mest edecek.

Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul’a yeni rakip!

Sen Anlat Karadeniz’in 2. sezon tanıtım filmi atv’de yayınlandı. 45 saniyelik görüntünün izleyenleri mest ettiğini söyleyebiliriz. Dizinin hayranları başa sarıp sarıp videoyu tekrar tekrar izlediklerini yorumlarına yansıtmakta. “Nefesim kesildi”, “Bu dizi inşallah miç bitmez”, “Trendleri yıkıp geçeceğiz, Eylül’de bekle bizi reytingler”, “Fragmanı görünce yerinden fırlayanlar” ve bunlar gibi çok sayıda yorum yazıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler