Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 35. Bölüm Fragmanı Geldi! Vedat Köşeye Sıkıştı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 35. Bölüm Fragmanı Geldi! Vedat Köşeye Sıkıştı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 34. yeni bölümü 12 Aralık Çarşamba günü izleyicilerle atv ekranında buluştu. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine hareketli anlar vardı. Dizinin 19 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek olan 35. yeni bölümünden ise ilk detaylar 34. bölümün hemen ardından ekrana geldi.

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

Vedat, çok fena bir oyuna geldi!

Vedat, hiç ummadığı bir anda, beklenmeyen bir hamleyle neye uğradığını şaşırdı!

Nefes’i Osman Hoca’nın evinde yalnız yakalayan Vedat, onu hiç ummadığı bir yerinden vurdu. Çaresizliğini yüzüne vurarak parasız, işsiz, bir sığıntı gibi yaşadığını söylediği Nefes, büyük bir iç çöküş yaşadı.Asiye’nin verdiği fikirle ‘Nefes Lezzetleri’ isimli bir oluşum kuran kadınlar, günlerde yemek derdiyle uğraşmak istemeyenler için pasta, börek yaparak ticarete atıldılar.

Vedat, bu haberi duyar duymaz Nefes’in yanına koştu ve bütün siparişleri yerlere saçarak Nefes’i tehdit etti.Kadınların kendilerine büyük zarar veren Vedat’ın tutsak aldıkları ve bir eve kapattıkları fragmanda yer alıyor. Elleri bağlı şekilde tekerlekli sandalyeye bağlanan, ayrıca ağzı da kapatılan Vedat, bu durumdan kurtulmaya çalışıyor. Kadınlar ise kendilerine büyük kötülük yapan Vedat’ın kurtulması durumunda başlarına daha büyük belalar açacağı düşüncesiyle artık kalemi kırma noktasında. Nefes, bu durumu Tahir’den gizliyor. Vedat kaçmaya çalışıyor… Dizinin 35. yeni bölümünde sürpriz sahneler var.

Videodan 35. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz;

Sen Anlat Karadeniz’in son yayınlanan 34. bölüm özeti ise şöyle:

Vedat, Nefes’in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes’in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak?

Nefes’ten uzak kalamayan Tahir’i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit’i zor günler bekler.

Tüm çabalarına rağmen Nefes’in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes’in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 35.bölümü ile 19 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler