Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 31. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz tüm hızıyla devam ediyor. Tahir ile Nefes’in yakınlaşmalarına tanıklık eden Sen Anlat Karadeniz izleyicileri yeni bölümü büyük bir merakla bekliyor. Sen Anlat Karadeniz 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmandan detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz’in Yıldızı İrem Helvacıoğlu’nun Sevgilisi İle Paylaşımı!

Sen Anlat Karadeniz 31. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı!

Nefes’i gelinlikle gören Tahir, oldukça duygulanır. Her şeyin yoluna gireceği günleri bekleyen ve muhteşem bir düğün yapan Nefes ile Tahir’in duygusal konuşmaları fragmana damga vuruyor. Nefes’in “bak bakalım karadeniz’li olmuş muyum?” sözü üzerine oynadığı horon bölümün çok güzel olacağının habercisi.

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz 30. Bölümde Neler Oldu?

Sabah Kaleliler’in evine polis gelir. Kapıyı açan Asiye ne istediklerini sorar. Nefes’i Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten gözaltına almaya geldiklerini söyler. Bu arada Kalelilerin gemisinde de polis arama yapar. Polis Nefes’in eline kelepçe taktığı anda Tahir onu bırakmamak için ona sarılır. Polislerin Tahir’i de gözaltına alacaklarını söylemesi üzerine istemeye istemeye Nefes’i bırakır. Nefes polisler ile giderken arkasına dönüp, “Tahir, oğlumuza iyi bak…” der. Tahir, Nefes’i götürmelerinden sonra onların peşinden gider. Yolda Vedat’ı arar ama cevap alamaz. Vedat zevkten dört köşe olmuştur.

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler