Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 17. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mercan Hayata Tutunabilecek Mi?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 17. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mercan Hayata Tutunabilecek Mi?

Başladığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Sen Anlat Karadeniz dizisi tüm hızıyla devam ediyor. 16. bölümü ile ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mercan’ın hayata tutunup tutunamayacağı herkesin merak ettiği konulardan biri. Peki, bu akşam yayınlanacak olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Mercan’a ne olacak?

Sen Anlat Karadeniz 17. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Mercan Hayata Tutunabilecek Mi?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmandaki bazı sahneler izleyiciyi heyecanlandırdı. Tahir ile Nefes’in güzel sahneleri tüm izleyici tarafından sevilerek izlendi fakat Mercan’a olanlarla ara verildi. Vedat’ın planının bir parçası olan Mercan, masum sevgisinin bedelini hastanede hayata tutunmaya çalışarak ödeyecektir.

Sen Anlat Karadeniz Oyuncu Kadrosu

Cemil ise her şeyden habersiz, teselliyi kızının canına kasteden Vedat’ın dostluğunda, intikamıysa kızını kurtaran Tahir’e nefretinde bulur. Tahir’in deli fırtınasını sadece Nefes’in şefkati ve inadı dindirecektir. Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylan’ı, Nefes’e kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Yayınlanan fragmanda ise Tahir’in vurulmasıyla beraber Nefes’in çığlığı herkesi heyecanlandırdı. Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü bu akşam sevenleriyle buluşacak.

https://www.youtube.com/watch?v=p1xTuY7-Fw4

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler