Ana SayfaKimdirSemiha Bezek Kimdir?

İlgili Postlar

Semiha Bezek Kimdir?

“Tövbeler Olsun” dizisinin sevilen oyuncusu Semiha Bezek kimdir? Semiha Bezek kaç yaşında? Semiha Bezek aslen nereli? Semiha Bezek dizileri neler? Semiha Bezek filmleri neler? Semiha Bezen hangi burç? Semiha Bezek hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Semiha Bezek Kaç Yaşında? Semiha Bezek Aslen Nereli? Semiha Bezek Hangi Burç?

Semiha Bezek 12 Nisan 1993 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Aslen Mersinli olan Semiha Bezek, Koç burcudur.

Semiha Bezek Kimdir?

Semiha Bezek eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluğu Mersin’de geçen güzel oyuncu daha sonra Fethiye’ye taşınmış. Burada Kültür Merkezi’nde pekçok tiyatro oyununda yer almıştır. Çocukluktan beri oyunculuğa ilgisi olan Semiha Bezek liseden mevzun olduktan sonra “Kadir Has Üniversitesi Sahne Sanatları Oyunculuk” bölümünü kazanarak İstanbul’a yerleşmiştir. 2010 yılında Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almış daha sonra Ekol Drama ve 7 Sanat Akademi de oyunculuk eğitimi alan Semiha Bezek, 2012 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında da finale kalmış fakat birinci olamamıştır.

2011 senesinde yayımlanan “Muhteşem Yüzyıl” dizisiyle ilk kez ekran karşısına geçen Semiha Bezek, 2014 senesinde TRT1 ekranlarında yayımlanan “Yeşil Deniz” dizisinde rol almıştır. Ardından TRT 1 dizisi “Doksanlar” oyuncu kadrosunda yer almıştır. 2016 yılında “Dünyanın En Güzel Kokusu” adlı sinema filminde rol almıştır. Bir süredir ekranlardan uzak olan Semiha Bezek “Tövbeler Olsun” dizisiyle yeniden ekranlardaki yerini almıştır.

Semiha Bezek Dizileri

  • 2020 – Tövbeler Olsun
  • 2017 – Doksanlar
  • 2014 – Yeşil Deniz
  • 2011 – Muhteşem Yüzyıl

Semiha Bezek Filmleri

  • 2016 – Dünyanın En Güzel Kokusu
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler