Ana SayfaKimdirSelin Sezgin Kimdir?

İlgili Postlar

Selin Sezgin Kimdir?

“Bay Yanlış” dizisinin sevilen oyuncusu Selin Sezgin kimdir? Selin Sezgin kaç yaşında? Selin Sezgin aslen nereli? Selin Sezgin dizileri neler? Selin Sezgin filmleri neler? Selin Sezgin hangi burç? Selin Sezgin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Selin Sezgin Kaç Yaşında? Selin Sezgin Aslen Nereli? Selin Sezgin Hangi Burç?

Selin Sezgin, 20 Haziran 1990 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan yetenekli oyuncu Selin Sezgin, İkizler burcudur.

Selin Sezgin Kimdir?

Selin Sezgin eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden beri tiyatroyla ilgilenen Selin Sezgin, liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı” bölümünü kazanmıştır. Üniversite yıllarında kendini oyunculuk alanında da geliştirmek isteyen Selin Sezgin Ümit Çırak’tan oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

k oyunculuk deneyimini 2006 yılında yayınlanan “Zeytinyağlı Yiyemem Aman” adlı film ile yaşayan Selin Sezgin 2014 – 2018 senesinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan “Elif” dizisinde Melek karakterine hayat vermiş, 2020 yılında Fox TV ekranlarında yayımlanan “Bay Yanlış” dizisinde rol almıştır.

Selin Sezgin Dizileri

  • 2020 – Bay Yanlış
  • 2018 – Elif

Selin Sezgin Filmleri

  • 2018 – Hayatta Olmaz
  • 2006 – Zeytinyağlı Yiyemem Aman
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler