Ana SayfaDizilerSelin Şekerci hangi diziyle dönüyor?

İlgili Postlar

Selin Şekerci hangi diziyle dönüyor?

Uzun bir aranın ardından ekranlara dönüş yapmaya hazırlanan Selin Şekerci’nin yeni projesiyle ilgili detaylar netleşmeye başladı.

MC Yapım tarafından Fox için hazırlanan yeni dizide Selin Şekerci de yer alacak. Selin Şekerci ile birlikte pek çok ünlü ismin yer alması beklenen dizi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ederken Selin Şekerci’nin yanı sıra Pınar Deniz’in de kadroda olacağı konuşuluyor.

Selin Şekerci kimdir?

En son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde yer alan ve diziye 13. bölüm itibari ile dahil olan Selin Şekerci ekranların sevilen isimlerinden birisi.

Son dizisi kaldırılmıştı

En son olarak Şükrü Özyıldız ile başrollerini paylaştığı Çoban Yıldızı isimli dizide başrol olarak ekranlara gelen Selin Şekerci, dizi iddialı olmasına rağmen ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı. Siyah Beyaz Aşk’taki rolü de kısa olan ve ekranlara veda eden Şekerci, bir süredir dizilerden ve sektörden uzak kalmıştı.

Özge Özpirinçci ile tatildeydi

Yakın arkadaşı olan Kadın dizisinin yıldız ismi Özge Özpirinçci ile İspanya’da tatil yaparken görüntülenen Selin Şekerci, yeni projeler hakkında hiçbir açıklama yapmazken, önümüzdeki günlerde bu gelişmelerin netleşmesi bekleniyor.

Özge Özpirinçci kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler