Ana SayfaDiziler72 ünlüyü şakalayan Demet Akbağ ile Çok Aramızda final yaptı

İlgili Postlar

72 ünlüyü şakalayan Demet Akbağ ile Çok Aramızda final yaptı

Demet Akbağ ile Çok Aramızda adıyla Show TV’de yayınlanmaya başlayan program final bölümü ile sona erdi.

Show TV’nin son dönemlerde en çok dikkat çeken programlarından birisi olan Demet Akbağ ile Çok Aramızda, yayınlanan final bölümü ile sona erdi. Bugüne kadar 72 ünlü isme şaka yaparak oldukça farklı bölümleri ekranlara getiren program, Demet Akbağ’ın sunumu ile birlikte geçtiğimiz akşam ekranlara geldi. Final bölümünde de heyecan aynı şekilde devam etti.

Demet Akbağ kimdir?

Demet Akbağ ile Çok Aramızda final bölümünde kimler kurban oldu?

Demet Akbağ ile Çok Aramızda final bölümünde kurban olan isimler ise Gani Müjde, Hakan Ural, İrem Derici, Deniz Akkaya ve Eski Dostlar müzik grubuydu.

İrem Derici’yi konserde yakalayan Demet Akbağ, sahnedeki dev ekranda farlı bir isim gösterdi ve bu durum karşısında ne yapacağını şaşıran ünlü şarkıcı İrem Derici, zorlu anlar yaşadı.

Bilgi yarışması programında yakalanan Gani Müjde ise bilemediği her soru sonrasında ekip arkadaşının ceza almasına neden oldu.

Eski Dostlar müzik grubu ise kaçak gelin ile uğraştı. Yolda otobüslerine aldıkları kaçak gelin nedeniyle jandarma tarafından durdurulan grup üyeleri, karışan işler sonrasında oldukça zorlandı.

Hakan Ural ise reklam görüşmesi için gittiğini sanırken kendiyle fotoğraf çektirmek isteyen kişiler zorlu anlar yaşadı. Hayranı ile garsonlar arasında yaşanan kavga sonrasında ne olduğunu anlamayan Hakan Ural, karşısında Demet Akbağ’ı gördükten sonra güldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler