Ana SayfaDedikoduSelin Şekerci: Aşka Tövbe Ettim

İlgili Postlar

Selin Şekerci: Aşka Tövbe Ettim

Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile birlikteliği yedi ay süren Selin Şekerci, Kuruçeşme’de görüntülendi. Daha önce yaptığı “Anne olmak istiyorum” açıklaması hatırlatılan Şekerci, bu sözleri ve özel hayatı hakkında konuştu. Selin Şekerci “Aşka tövbe ettim” dedi. İşte o açıklamalar;

Sürpriz Aşk 7 Ay Sürdü

Selin Şekerci’nin Nisan 2021’de meslektaşı İbrahim Selim’in Youtube’da yayınlanan popüler programına konuk olmasından sonra başlayan sürpriz aşk, uzun ömürlü olmamıştı. Temmuzda ilişkiyi doğrulayan ve günler sonra Marmaris tatilinde ilişkileri belgelenen oyuncu çift, geçtiğimiz ocak ayında ayrılmıştı. İbrahim Selim, “Anlaşamadık, ayrılık kararı aldık biz de. O muhteşem bir insan, ben çok çalıştığım için kendisine zaman ayıramadım ve bu yüzden de ilişkimiz bitti” demişti. Şekerci ise ayrılık hakkında, “Barışmalık bir şey yok. Birbirimizi çok seviyoruz. Sıcağı sıcağına öyle ‘Arkadaşız’ gibi konuşmalar yapmak istemiyorum” açıklamasını yapmıştı.

İbrahim Selim Kimdir?

“Beni Bununla Çekmeseydiniz İyiydi”

Bayram tatilini İstanbul’da geçirmeyi tercih eden Selin Şekerci, önceki gece Kuruçeşme’de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Flaşların patlaması üzerine kısa süreli bir panik yaşayan oyuncu, “Beni bununla çekmeseydiniz iyiydi” diyerek, kafasına taktığı kalpli aksesuarı çıkarttı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan 32 yaşındaki güzel, “Arkadaşımızın doğum günü vardı, onun kutlamasındaydık” dedi. “Yeni bir projeniz var mı?” sorusu üzerine “Mayıs ayının son haftası gibi sinema filmi için sete çıkacağım, onun haricinde bir şey yok şu an. Yaz için de bakalım yine aynı yerlere gideceğim, zaten bolca denk geleceğiz oralarda” dedi.

Selin Şekerci: Aşka Tövbe Ettim

Son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Yeşilçam’ dizisinde ‘Mine Cansu’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım” açıklamasını yapmıştı. Bu sözlerinin hatırlatılması üzerine Şekerci, “Anne olmayı çok istiyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum tabii ki” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının “Evlilik için bir aday var mı peki?” sorusunu Şekerci, “Bir aday yok, ben aşka tövbe ettim. Aşk meşk yok, olursa zaten haberiniz olur” şeklinde cevapladı.

“Hepsi Benim Bebeklerim”

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Selin Şekerci, gazetecilerin “Eski ilişkilerinizden dolayı mı bu kararı verdiniz?” sorusuna ise gülerek “Yok yok, hepsi benim bebeklerim” karşılığını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler