Ana SayfaDedikoduSelen Görgüzel'den Evlilik Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar

İlgili Postlar

Selen Görgüzel’den Evlilik Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar

2014 yılında dünyaevine girdiği Hamdi Alkan’dan anlaşmalı olarak boşanan Selen Görgüzel, önceki gün bir AVM çıkışı görüntülendi. Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlara gelen eleştirilere yanıt veren ünlü isim, ‘aldatılma’ konusunda çok konuşulacak ifadeler kullandı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel’den evlilik hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi.

Selen Görgüzel’den Evlilik Hakkında Dikkat Çeken Açıklamalar

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor. Önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere yansıyan Görgüzel, tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan 43 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu, evlilikle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bekarlığa alıştım. Keşke daha önce bakar kalsaymışım, keşke hiç evlenmeseymişim. Bence evlilik kesinlikle insan doğasına aykırı bir şey.

Çevresinde evlenip mutlu olan kimseyi görmediğini söyleyen Görgüzel, “Bunun formülü nasıl olmalı bilmiyorum, bir hayat arkadaşı evet lazım ama aynı çatı altına kadın ile erkeği sokmayacaksın. Eğer çocuk varsa evlilik resmi prosedürler gereği, soyadı için lazım tabii. Ama günümüz şartlarında bir ilişkiyi yaşamak için bir kurum gerekmiyor, aynı çatı altına girmek gerekmiyor. Ben artık düşünmem. Evlilikte mutlu olan yok yani” dedi.

“Kendi Soyadımla Varolmuş Bir Kadınım”

Boşandıktan sonra Instagram’daki Selen Görgüzel Alkan adlı hesabından eski soyadı olan Alkan’ı sildiremeyen ve bu nedenle kendi adı ve soyadıyla yeni bir hesap açan şarkıcı, başka birinin soyadına ihtiyacı olmadığını da açıkladı.

“Benim hayatta terk edemeyeceğim şey yok” diyen ünlü isim, “Evliyken eski soyadımla hesap açtığım için öyle beni onaylayıp mavi tık vermiş. Boşandıktan sonra ‘eski soyadımı kaldırın’ diye yazdım, ama ret aldım. Beş bin dolar istediler bu işlem için. Ben de yeni bir hesap açtım. Kendi soyadımla var olmuş bir kadınım, her zaman ayakları üzerinde durmuş kadın olduğum için kimsenin soyadına hayatım boyunca ihtiyacım olmadı. Bittikten sonra taşımanın anlamı yok” şeklinde konuştu.

“Ben Hiç Aldatılmadım”

Bikinili fotoğrafını paylaştıktan sonra aldığı olumsuz yorumlar sorulan Selen Görgüzel, hakkındaki eleştirilere ise şöyle yanıt verdi:

Ben hiç aldatılmadım. Ne güzel sporumuzu yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz, iyi görünüyoruz. Böyle yorum yazanlar feyz alıp kendilerine baksınlar. Aldatılmazlar işte ondan sonra, böyle yağlı göbekli gezmezler.

Dikkat çeken açıklamalarına devam eden Görgüzel; “Bu et, kemik yok olacak gidecek, önemli olan bizim ruhani benliğimiz. İyi hissettiğim her şeyi paylaşmayı seviyorum. Sesimi de makyajımı da paylaşıyorum. 40 yaşında çocuk doğurmuş bir kadın olarak kendi bedenine saygı duyup bunu da paylaşmayı seviyorum. Bu teşhir amaçlı değil. Bu iyi bir şey. Benim bedenimden eğer ki başka insanlar etkileniyorsa ben o insanın namusunu korumak zorunda değilim. Ben, o namuslu olacak diye kendimi kapamak zorunda değilim. O kendi beynini kapatacak bana insan gözüyle bakacak. O insanları takmayacağım, saygı duymayacağım” ifadelerini kullandı.

“Bunu Size Söyler Miyim?”

Öte yandan geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu belirten şarkıcı ve oyuncu, “Hayatıma galiba yeni biri girmek üzere. Yeni bir sürpriz, yeni bir güzel haber verebilirim size” demişti. Görgüzel, muhabirlerin “Peki beyefendiyi tanıyor muyuz?” sorusuna, “Sizce ben bunu size söyler miyim? Yeni bir şeyler hayatımda başlamak üzere. Onun heyecanı ve mutluluğu var. Daha başlamadı, başlamak üzere olan güzel bir heyecanım var” yanıtını vermişti.

Ünlü isim, bu ‘yeni aşk’ imalarının ardından sosyal medya hesabından bir takipçisinin “Aşk kapıyı çalmış. Hadi hayırlısı” yorumuma ise şöyle yazmıştı:

Yok, aşk maşk yok. Şimdi iş zamanı, en büyük aşkım işim. Olunca haberiniz olur.

Selen Görgüzel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler