Ana SayfaÜnlülerSelen Görgüzel: "Yapmayın Benim de Canım Yanıyor"

İlgili Postlar

Selen Görgüzel: “Yapmayın Benim de Canım Yanıyor”

Yönetmen Hamdi Alkan, ile oyuncu ve şarkıcı  Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda 10 dakikalık bir duruşmayla yollarını ayırmışlardı. Güzel şarkıcı  ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu ve boşanma sürecinde yaşadıklarını canlı yayında bir bir anlattı. İşte çarpıcı Detaylar…

Hamdi Alkan’ dan Flaş Boşanma Açıklaması…

Selen Görgüzel: “Yapmayın Benim de Canım Yanıyor”

2014 ‘de Roma’da dünya evine giren 55 yaşındaki Usta sanatçı Hamdi Alkan ile şarkıcı Selen Görgüzel’ in 8 senelik yuvaları tek duruşmada bitti. Ünlü çift, ortaya çıkan dedikoduya göre ilk dönemlerde herşey yolunda giden evlilikleri sonraları çıkan fikir uyuşmazlıkları sebebiyle çatırdamaya başladı. Beklenen acı son oldu ve ünlü yönetmen avukatı aracılığıyla Boşanma davası açtı ve tek celsede boşandı…

Selen Görgüzel kimdir?

Hamdi Alkan kimdir?

Evliliği Hakkında Konuştu!…

Şu sıralar iş hayatına şarkıcılıkla devam eden Selen Görgüzel, bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına katıldı. Sahne kostümleri ve açıklamalarıyla adından söz ettiren ünlü isim, biten evliliği hakkında açıklamalar yaptı.

Ünlü şarkıcı, “Sektörünün en güçlü adamlarından biriyle evliydin, boşandın. Yapımcılar rol verir mi vermez mi gibi korkular yaşıyor musun?” sorusuna “2,5 ay önce boşandık. Bu sürecin benim oyunculuk kariyerimde sorun olacağını düşünmüyorum. Hamdi bana sektörde engel olmaz” şeklinde yanıt verdi.

“Hamdi İle Aynı Projede Olmak İstemem”

Ardından Hamdi Alkan ile aynı projede yer alıp almayacağı konusunda da konuşan Selen Görgüzel, “Onunla şimdilik aynı projede olmak istemem. Bir süre geçtikten sonra olabilirim. Bu duygusal bir durum değil ama. Ameliyat olunca bile bir iyileşme süreci olur ya onun gibi” dedi.

“Sanki Ayrılmamışız Ama Ayrıyız..”

“Hamdi Alkan’ın bir haberde gördüğünde ya da adının geçtiğini duyduğunda aklına ilk gelen şey ne oluyor?” şeklindeki o soruya güzel oyuncu, “O kadar garip bir duygu içerisindeyim ki. Sanki ayrılmamışız ama ayrıyız. Kızgın, mutsuz hissetmiyorum. İlişkimiz öyle bir şeye evrilmişti ki akrabalık gibi olmuştu” şeklinde konuştu.

“Hamdi ‘nin Ailesinden Kimse Beni Aramadı”

Boşanma sürecinde ve sonrasında aileden ya da arkadaş çevrelerinden kırıldığı kişiler olup olmadığı konusunda da konuşan Selen Görgüzel, Alkan’ın ailesi tarafından aranmamasına sitem ederek şuları dile getirdi;

“Ortak dostumuz olan bayan arkadaşımız bizim boşanma sürecimizde çok alakasız bir tutum sergiledi. Benim ailem Hamdi Alkan’ın paylaşımlarına beğenmeye devam ediyor ancak ben onun ailesi tarafından hiç aranmadım. Bu baya enteresan oldu. Zeynep’le falan da konuşmadık. Küslüğümüz yok… Evlilik biterken karşılıklı bir çirkinleşme olmadığı için tarafların aileleri düşmanlaşmadı. Zeynep boşanmadan sonra bir mesaj göndererek destek oldu. Yurt dışında yaşadığı için belki saatleri hesaplayamadığı için aramamış olabilir…”

“Üçüncü Kişilerin Konuşmaları Hep Oldu”

İlişkilerin süresince üçüncü kişilerin müdahalesi olup olmadığı sorusuna da yanıt veren Selen Görgüzel, “Bizim ilişkimizin ilk gününden beri bu tarz konuşmalar çok vardı. Nedense insanlar böyle bir yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde. Ben özel hayatımda dışarıdan gelen doğruları çok fazla dinlemem, kendi bildiğimi yaparım. Evliliğim boyunca benim çevrem çok kurtarıcı ve destekleyiciydi. Hamdi’nin tarafından negatif düşünen ve bunu dile getiren insanlar vardı. Ama önemli olan kişinin ne düşündüğüdür” ifadelerini kullandı…

“Onun Aldığı Tektaşla mı Dolaşacağım?”

Evlilikleri süresinde Hamdi Alkan’ın hediye ettiği eşyaları geri verdiğini belirten Selen Görgüzel, “Tektaşı o aldı bana. Onun aldığı tektaşla mı dolaşacağım. Ya da biriyle tanıştım o tektaşı ona mı göstereceğim. Kadın çalışamamıştır, adam kadını çalıştırmamıştır ayrılırken bunun vebali sorumluluğu vardır. Bu durumda anlarım ama evlilik boyunca ikisi de çalışınca durum böyle olmuyor. Sonuçta aynı şartlardasın. Bu erkeğin inisiyatifiyle alakalı artık. Yapan da var yapmayan da benim böyle bir talebim olmaz” dedi.

“Yapmayın Benim de Canım Yanıyor”

Hamdi Alkan ’ın zor zamanlarında destek olmadığı yönünde çıkan haberler hakkında da konuşan Selen Görgüzel, ‘Hamdi Bey’in annesi 90 yaşında ve çok uzun zamandır hasta. O gün özellikle bir partileme söz konusu değil o gün sahnedeydim pasta kesildi. Ben o gün orada çalışıyordum. Doğum günümdü mekan sahibi pasta kesti Hamdi Bey de o gün oradaydı basına görünmek istemedi. Sosyal medyada gördükleriniz her zaman doğru değil. Öyle ağır şeyler yazıyorsunuz ki yapmayın benim de canım yanıyor” dedi.

“Evden Çıkarken Tekrar Geri Dönecekmişim Gibi Hissettim”

Selen Görgüzel sözlerini şöyle tamamladı; “Eleştiriye her zaman açığım ama hakaret etmeyin. Beni sevmeyebilirsiniz, beni tanımadan bir sürü önyargın vardır ama bana hakaret etme! Onları benim ailem de okuyor, artık canım acıyor yapmayın. Benim 9 yıllık yuvam yıkılmış, yana yakıla sahneye çıktım. Okuduğunuz bir başlıkla yorum yapmayın, araştırın da öyle yazın. Bu süreçte benim canım çok acıdı. Ben çok alışkanlıklarına bağlı bir kadınım. Yıllarca emek ettiğiniz hayatın bir günde bitmesi, her ne kadar bitmesi gerekiyor olsa bile insanın canını acıtıyor. Ben mahkemeden çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım. Canım acıyorsa ağlarım. Üzüldüm çünkü… Benim acıma bu kadar duyarsız davranılması üzdü. O evden çıkarken tekrar geri gelecekmişim, tatile gidiyormuşum gibi hissettim” 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler